Rossz csomagot fogtam ki ebből a popsitörlőből, vagy tényleg ennyire borzalmas?
A Traubi szagú Liberó popsitörlő után azt hittem nem jöhet rosszabb...de jött, a Huggies.
Szakad, reped, ragad, tocsog, vastag és kicsi.
De optimista vagyok...biztosan csak ez a csomag volt gyártási hibás, ugye?
Én is akciósan vettem a huggiest.Igen ugyan ezeket tapasztaltam mint te.A szakadozása az teljesen kiakasztott.
Én is állandóan kisérletezem,nekem legjobban a neogranormonos tetszik,de szeretném kiprobálni a niveát is.
Én szeretem a huggiest, azért mert vastag, jó nedves:) Lányom míg pici volt napi 6-7 kaki most 1,5 éves 2-3 kaki /nap és ragacsos, ha nem elég nedves a törlőkendő alig jön le a fenekéről. Nekem az illatával sincs gondom, és jó áron van, dm-ben 4 db 1500ft
A gabit szeretem még nagyon, csak az kicsit dràgább, 600/ db, de nagyon jó az illata. Heti 1 csomag fogy nálunk, felváltva használom a huggiest gabit, mert megunom az illatukat egy idő után.
A vastagságával és a nedvességével nekem sem volt bajom, mert nálunk is sokszor ragacsos a kaki.
A szakadás és a kis méret viszont kiakasztott. Akkor egyszer vettem akció keretében, többet sose.
Mi krémezőcsíkos Johnson-t (extra protetion) szoktunk használni, az is nedves, de nem szakad, vékony, nem ragad, egyesével kijön a dobozból és nagyobb, mint a Huggies.
Nekem meg pont a Pampers nem jött be, túl száraz a lányom kakijához.
A Neogranormon illatától meg rosszul vagyok.
A Libero nekem se tetszett, de a Tesco-s kék még annál is rosszabb! Egyenesen olyan szaga van, mint a romlott sörnek!
én pamperst, gabit, neogranormont használok.
ha túl sok a kaki sokkal egyszerűbb ha fogom a fiamat beleállítom a kádba és lemosom a fenekét. amúgy ez a legjobb a popsinak kaki után a langyos víz.
nekem nem szakadt, csak nagyon sokat kellett használni, meg egyszerre több is kijött a csomagból és a szaga az borzalmas volt. Rosszul voltam a szagától.
MI pamperst használunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!