Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz csomagot fogtam ki...

Rossz csomagot fogtam ki ebből a popsitörlőből, vagy tényleg ennyire borzalmas?

Figyelt kérdés

A Traubi szagú Liberó popsitörlő után azt hittem nem jöhet rosszabb...de jött, a Huggies.

Szakad, reped, ragad, tocsog, vastag és kicsi.

De optimista vagyok...biztosan csak ez a csomag volt gyártási hibás, ugye?

2010. aug. 7. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ajándékba kaptam egy csomag huggiest, nem tetszett, amúgy pamperst használok az bevált!
2010. aug. 7. 22:56
 2/12 A kérdező kommentje:
A Pampers nekem is tetszett, kedvencem a Gabi. De gondoltam kísérletezek és mivel akciós volt, vettem egy dupla csomagot.
2010. aug. 7. 23:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Amíg kicsi volt pamperst használtunk, úgy 9-10 hónapos kora óta pedig müllerest, és tökéletes. A huggies nekem vastag volt, és nem vitte le a kakit.
2010. aug. 7. 23:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Én is akciósan vettem a huggiest.Igen ugyan ezeket tapasztaltam mint te.A szakadozása az teljesen kiakasztott.

Én is állandóan kisérletezem,nekem legjobban a neogranormonos tetszik,de szeretném kiprobálni a niveát is.

2010. aug. 7. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Én szeretem a huggiest, azért mert vastag, jó nedves:) Lányom míg pici volt napi 6-7 kaki most 1,5 éves 2-3 kaki /nap és ragacsos, ha nem elég nedves a törlőkendő alig jön le a fenekéről. Nekem az illatával sincs gondom, és jó áron van, dm-ben 4 db 1500ft

A gabit szeretem még nagyon, csak az kicsit dràgább, 600/ db, de nagyon jó az illata. Heti 1 csomag fogy nálunk, felváltva használom a huggiest gabit, mert megunom az illatukat egy idő után.

2010. aug. 7. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia,hát sztem a huggies vmi borzalmas,pont ahogy leírtad,alig tudtam még a csomagból is kihúzni h ne szakadjon ketté....1x vettem,többet sem...Én neogranormont használok,vagy dm-es babylovet,nekem ezek jöttek be.Sokszor van neogranormon akció,olyankor szoktam venni,legutóbb pl 300 Ft-ért/csomag,de volt más olyan is h 200 ft-ba került:)
2010. aug. 8. 00:38
 7/12 anonim ***** válasza:
nálam a pampers,gabi,nívea és a neogranormon vált be.más fajtákat is kipróbáltam,de soha többet.
2010. aug. 8. 07:06
 8/12 anonim ***** válasza:

A vastagságával és a nedvességével nekem sem volt bajom, mert nálunk is sokszor ragacsos a kaki.

A szakadás és a kis méret viszont kiakasztott. Akkor egyszer vettem akció keretében, többet sose.

Mi krémezőcsíkos Johnson-t (extra protetion) szoktunk használni, az is nedves, de nem szakad, vékony, nem ragad, egyesével kijön a dobozból és nagyobb, mint a Huggies.

Nekem meg pont a Pampers nem jött be, túl száraz a lányom kakijához.

A Neogranormon illatától meg rosszul vagyok.

A Libero nekem se tetszett, de a Tesco-s kék még annál is rosszabb! Egyenesen olyan szaga van, mint a romlott sörnek!

2010. aug. 8. 10:04
 9/12 anonim ***** válasza:

én pamperst, gabit, neogranormont használok.

ha túl sok a kaki sokkal egyszerűbb ha fogom a fiamat beleállítom a kádba és lemosom a fenekét. amúgy ez a legjobb a popsinak kaki után a langyos víz.

2010. aug. 8. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:

nekem nem szakadt, csak nagyon sokat kellett használni, meg egyszerre több is kijött a csomagból és a szaga az borzalmas volt. Rosszul voltam a szagától.

MI pamperst használunk

2010. aug. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!