Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen márkájú és méretű...

Milyen márkájú és méretű pelenkát vittetek be a kórházba? Az első időkben popsitörlőből érdemes a sensitívet venni?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 11:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte az összes létező newborn pelust kipróbáltam, és legjobban a huggiest szerettem. Hátul derékrészen és a tépőzánál is gumis, a combgumija is pont kellőképp magas, beszívja a cuccot. Sosem volt baleset, mikor ez volt rajta.
2009. febr. 20. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

libero newborn pelenkát vittem. Popsitörlőből pedig szerintem érdemes ha lehet végig olyat használni ami alkohol-parfüm mentes

:) jó babázást

2009. febr. 20. 11:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi Huggiest newborn-t vittünk (épp az volt akciós), popsitörlőből pedig Nivea sensitive-t (ez volt otthon, kaptam repibe).

Most 10 hónapos a babám, de én még mindig sensitive-t használok, igaz már pampers-t.

Ha valami beválik és az ára is megfelelő, akkor nem érdemes kísérletezgetni, nekünk ez jó, ezt használjuk.

2009. febr. 20. 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Libero newborn-t vittem be, popsitörlőt pedig Johnson-ost használunk azóta is. (extra protection a neve, rózsaszín-zöld)
2009. febr. 20. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mai napíg a pempest használom 15 hónapos a kislányom de törlőkendőt pedig a Baby Love-t használom.
2009. febr. 20. 11:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi Huggiest pelenkát és Johnson sensitive positörlőt vittünk be.Szerintem érdemes a sensitive én még mindig azt használom és már 15 hónapos a kislányom.

27+4 hetes kismami

2009. febr. 20. 11:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én nem az újszülött méretet vettem,hanem az egyel nagyobbat.Kezdetnek a DM-babylove,de szerintem is a márkásabb közül a huggise a legjobb.

törlőkendőnk szintén DMes,és senzitiv

2009. febr. 20. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bevinni a kórházba pemörst vittem, de nekem nem kellett belőle használnom, mindig kaptunk mi eleget. (Fehérvár) Ott liberót adtak 2-es méretet.

De mi is éppen elég pelust kipróbáltunk, de nálunk is a huggies vált be. Annak az egynek van 12 órás szivárgás védelme, és pici fiam volt úgy, hogy 12-13 órákat is aludt egy éjszaka.:) Most 7,5 hósak vagyunk, most már eljutottunk addig, hogy reggel 9-kor ébred bő 12 órás alvásból és nem alszik el 10-11-ig.:)

2009. febr. 20. 12:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, popsitőrlőből sem vittem be senzitívet. ritkán használok, áűltalában csak akkor, ha valahol akciós, de mi pempörsöt veszünk, vagy jhonsonst. De a legjobb, a nivea. Annak minden lapja frankón nedves, nem csak az alja. volt szerencsém rossmann popsitörlőt próbálni, hát alig vártam, hogy elfogyjon a karton.
2009. febr. 20. 12:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek.
2009. febr. 20. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!