Huggies, pampers vagy libero? Szerintetek? És popsitörlőből?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy minden popsi más,de nektek mi a tapasztalatotok?2010. máj. 16. 19:20
1/25 anonim válasza:
Nekünk csak libero.
De ki kell próbálni, lehet nektek egyik sem jó, vagy épp mind a három.
Popsitörlőből mi neogranormont használunk, a többire érzékeny a babám.
3/25 anonim válasza:
Libero ill fixies pelus!A huggies nekünk totál rossz volt!
Popsitörlő pampers (mert ingyen hozzájutok)és ha veszek akkor neogranormon, mert 300 a gyógyszertárban a 72 lapos!
4/25 anonim válasza:
Csak a libero vált be. Popsitörlőből tescos kék (illatmentes)
Egyébként fiam van. A pampers illata zavar, ki is folyt a pisi, a huggiesból szintén.
5/25 anonim válasza:
Nappal a pampers 3-asat es ejszakara meg pampers ejszakait hasznalunk. En probaltam a huggiest de sajnos nekunk nem jott be. Nem a pelus minosegevel volt gondom hanem az en kisfiam eleg vekony combu es igy kifolyt belolle a kaki. A pampers jobban railleszkedik a combjara ezert nekunk ez jott be. Torlokendobol csak a huggiest probaltam es ez nekunk jo. A liberoval nincs tapasztalatom. Szerintem is babafuggo ez a dolog. Kinek ez kinek az.
6/25 anonim válasza:
Nekünk a Pampers pelus és a Pampers sensitív törcsikendő jött be a fiacskámnál. Próbáltuk a Liberót is,de attól nagyon piros lett szegénykém.
7/25 anonim válasza:
Egy éves koráig Pampers, majd kiegészítettük "Gazdaságos pelenkával", ami NEM a Tescos gazdaságos.
Popsitörlőből mindet kipróbáltam és abban viszont a zöld zacskós Tescos a legjobb.
8/25 anonim válasza:
Mikor megszületett liberot használtunk, amikor váltottunk a 2-esre abból kifolyt oldalt a pisi. Onnantól pamperst használunk nappalra éjjelre meg huggiest. Nekünk pont azért jó a huggies, mert vastag a combja, és kényelmes. Törlőkendőből a pampers mindegyike jó, meg a johnsons.
9/25 anonim válasza:
Eleinte pamperst használtunk, de nem volt jó a 2es méret, akkor DMeset használtunk. Majd mikor 3masra váltottunk, akkor már jó volt a pampers. A liberóból kifolyt minden, meg sokkal vastagabb, mint a pampers és nekem nagyon nem tetszett. Most vettünk huggiest, hát az úgy sz.r, ahogy van, alig várom, hogy elfogyjon. Alig bír ki 4 órát, éjszaka rá sem merem adni a fiamra, mert 12 órát simán végigalszik, öltöztethetném át éjszaka (egyszer adtam rá éjjelre, 8kor fürdés után, 11kor már tiszta pisi volt). Azóta éjjelre csakis pampers, simán bírja a 12 órát, nappalra meg a huggies, míg el nem fogy.
10/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy törlőkendőből pampers, zöld DM-es, vagy neogranormon az, amit használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!