Huggies, pampers vagy libero? Szerintetek? És popsitörlőből?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy minden popsi más,de nektek mi a tapasztalatotok?2010. máj. 16. 19:20
21/25 anonim válasza:
22/25 anonim válasza:
Mi a pelusból csak a pampers-t használtunk/használunk. Nekünk bejött még a 2-es is!!! :)
Törlőkendő az más, abból rengeteget kipróbáltunk! A Neutrogarmon-os nekem nagyon nem jött be-szerencsétlenségemre vettem egy csomót a gyógyszertárba amikor egyet fizet kettőt vihet akció volt. Ami a legjobban tetszett az a tesco-s kék, és a Lidl-ben kapható szintén kék Softino-jó ára van és az illata is nagyon tetszik :)
23/25 anonim válasza:
Pelenkából Pampers (jelenleg az 5-ös méret), popsitörlőből Neogranormon. A törlőt Teszveszen szoktam venni 12-es kartonnal, úgy olcsóbb. :)
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,aranyosak vagytok!Jó sok választ kaptam és ahogy látom naggyából meg is egyeznek.Nekünk igazából bejött a libero a huggies és a kék pampers is.Az utóbbit veszem általában,mert mindig van valahol akciósan.Most pl.a pampers oldalán le lehet tölteni 800 és 500 ft-os kedvezményes kupont.Kivéve a pampers sleep§play az nem vált be.Csütörtöktől a müllerben 1800ft a 6db-os pampers popotörlő!
2010. máj. 18. 07:59
25/25 anonim válasza:
Nekem a Pampers és a Huggies pelenkákkal van csak tapasztalatom.Nálunk a Pampers viszi a pálmát.A Huggiestól állandóan nedves volt,kívül-belül.Nyugtalan volt,többször elöfordult hogy csupa pisi volt a ruhája miközben a pelenkában alig volt valami.Ha mentünk valahova már nem is mertem ráadni.törlökendöt majdnem minden márkát kipróbáltunk, de a pampers sensitive vált be igazán.egyik túl nedves volt a másik túl száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!