Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Huggies, pampers vagy libero?...

Huggies, pampers vagy libero? Szerintetek? És popsitörlőből?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy minden popsi más,de nektek mi a tapasztalatotok?
2010. máj. 16. 19:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Libero pelenka, pampers,nívea, gabi vagy neogranormon törlőkendő, mikor melyik akciós.

/Z/

2010. máj. 16. 20:30
 12/25 anonim ***** válasza:

Nappalra:Pampers

Éjszakára:Huggies vagy Libero

Törlőkendő:Pampers Fresh

2 éves a kisfiam.

2010. máj. 16. 20:52
 13/25 anonim ***** válasza:
Pampers pelenka(esetleg Huggies) és Gabi törlőkendő a kedvenc nálunk.
2010. máj. 16. 21:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Libero pelenka és Nivea popsitörlő
2010. máj. 16. 21:18
 15/25 anonim ***** válasza:
Pampers pelenka, neogranormon,pampers törlőkendő
2010. máj. 16. 21:31
 16/25 anonim ***** válasza:

Pampers és Libero (kivéve a Pamapers Sleep&Play)

Törlőkendőből bármelyik, ami akciós olyat veszek, vagy csak úgy vásárolok belőlük, mindig van itthon 3-4 fajta, legalább 5-6 csomagnyi:--)))

Kivév egyet, olyat soha röbbet nem veszek, Ppampers Clean&Play, nagyon kicsi és oylan erős szag van, amikor összekeveredett a kaki szagával, na az nagyon undorító tudott lenni.

2010. máj. 16. 22:15
 17/25 anonim ***** válasza:

1-es méretből csak a Huggies volt jó. Most 3-asnál tartunk, mostmár inkább Pampers, de a Huggies is jó, ebben a méretben is.

Törlőkendőt szinte mindet próbáltuk már. Nekem a Nívea legjobb. Jó illata van, nagyon puha és nem ragad tőle a kicsi feneke. A pampers sensitive-től vagyok rosszul. Olyan "ragadós" tőle a popsija a babámnak.

2010. máj. 16. 23:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Pampers pelus és pampers nedves törlőkendő.
2010. máj. 17. 08:00
 19/25 anonim ***** válasza:

Nálunk a pampers pelus vált be. (most a hasmenés miatt szerintem bármit adtam volna rá, akkor is mindene...), de amúgy 5ször volt baleset ezzel a pelussal. Volt amikor Hápit használtunk(kaptunk egy csomaggal) illetve elfogyott a pelus és lidlben kapható pelust vettünk hírtelen, na ezeket alíg vártam, hogy elfgogyjanak(egy pisi egy teljes gyerekpucolás)

Popsitörlőből majdnem mindent próbáltunk, amit szeretek az a Winny, szerintem jó az illata, és elég nedves, vastag, hogy mindent leszedjen.

2010. máj. 17. 08:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Ket pelenkas gyermekem van, igy mar egy egesz arzenalt kiprobaltam.

A nagyobbik fiam (o most 17 honapos) vastag combu volt pici koratol kezdve. A pampersbol minden kifolyt, a libero jo volt, de a combja picit kipirosodott tole, igy nem eroltette, a tescos szines pelus nedvszivasra jo volt, de szinte veresre dorzsolte a combjat. Igy nehany probalkozas utan a huggiesnal maradtunk es bo egy eves koraig nem is probaltunk ki masikat. Akkor nyult kicsit, vekonyodott a combja, a kek pampers-t mar jobbnak erzem, de a happy (auchanban szoktuk venni) pelus is tokeletes.

A kisebbik fiam 3 honapos, o vekonyabb, hosszabb labu. Eloszor liberot hasznaltunk, majd kek pamperst es annyira bejott, hogy azota nem is valtottam. De probaltuk mar a dm-es baby love pelust a kicsinek es a nagynak is, azzal sem volt semmi gond, de a pampers jobb es mivel akciosan szinte hasonlo arban vannak, igy inkabb azt veszem.

Popsitorlobol a huggies nekem nem jott be, vastagnak tunt. A Jhonson es a pampers popsitorlo jo, nekem kb ugyanolyannak tunik. De az elmult nehany honapban mar kivetel nelkul a tescosat hasznalom (a vilagoskeket a pici miatt, mert az nem illatositott, de az almazold illatos is jo). Amikor akcios, akkr 300 forint korul van egy csomaggal es mivel ket pelenkasra nem keves fogy, igy akkor bevasarolok belole 10-15 csomaggal. Hogy oszinte legyek az ara is tetszik es nem igazan erzem a kulonbseget a jhonsonoshoz kepest.

Egy korabbi valaszolotol kerdeznek: milyen gyogyszertartban, hol veszed a neogranormonos torlokendott 300 forintert?

2010. máj. 17. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!