Átvinnétek néhány napra a nagyszülőkhöz ebben az esetben a babátokat?
Tegnap végképp kijött rajtam minden.Hányok a hasam megy, lázas vagyok.Viszont a kisfiam hörghurutos.Nagyon nem lenne jó, ha ezt is elkapná, hajlok rá hogy átviszem anyáékhoz amíg jobban leszek.Már csak azért is, mert járni alig bírok.Egy szenvedés volt a tegnapi nap is, hogy Ő játszana, meg próbálkozna menni én meg csak feküdnék.A szüleim a szomszédban laknak és tudom hogy jó helyen lenne náluk.Más kérdés hogy mit szólna a hiányomhoz:(.
1 éves nagyfiú
Teljesen átérzem a helyzetedet, pár hete én is beteg voltam, egész nap aludtam volna, és maximális erőfeszítés volt ellátni a kislányomat, annyira gyenge voltam, csak néztem a kanapén fekve, ahogy játszik. Én örültem volna, ha valahova elvihetem, de nem volt hova.
Szerintem is vidd át, te is könnyebben meggyógyulsz, ha pihensz, és kisebb az esély, hogy elkapja a betegséget. Ha meg nagyon nem bírja nélküled a kisfiad, akkor legfeljebb hazahozod.
Jaj, Lányok nem azért írtam ki a kérdést hogy hajba kapjatok!
Köszönöm mindenki véleményét tapasztalatát, de sajnos mégis átviszem a gyerkőcöt, mert meghozták a fát, muszáj bepakolni.Egyébként el van a kisfiam anyáékkal, sőt, nagyon szereti őket.Inkább az éjszaka az, ami problémát jelent, mert amikor beteg (mint most is) nem hajlandó egyedül aludni csak velünk.Aztán ha meggyógyult újra elvan egyedül, szinte kiköveteli hogy a kiságyban aludhasson.
Na, de addig még meglátom mi lesz.
Köszönöm ismét!
Szerintem is vidd. Max. éjszakára visszaviszitek. A gyerkőcnek is jobb a változatosság, és hogy a mamával lehet (ha ilyen jó a kapcsolatuk) Leglábbis nálunk úgy van, hogy ha ketten vagyunk, sűrűn nyafog, ha a mamáknál van/vagyunk, akkor egy hangja nincs, játszik egyfolytában. Ha anyukád úgy áll hozzá, hogy örül neki, hogy nála van az unokája, akkor én nem is gondolkodnék.
Nálunk is ez lenne, csak sajnos/nem sajnos anya még dolgozik, így napközben nem tudom ráhagyni.
De. Képzeljétek! Mi szilveszterkor "passzoltuk" le az egy éves fiamat anyukámnak 31-e délutántól 1-je 15 óráig. Nagyon jól elvoltak, és még nem is hiányolt, az éjjelt végigaludta, ami itthon ritka. Ilyen borzasztó anyát meg apát, aki végre bulizott egy jót otthon, a szintén gyermeküket "lepasszoló" anyuka meg apuka barátaival....
Egyébként meg én sem tudtam volna, hogy mit csináljak, mikor beteg voltam a napokban, és alig bírtam felkelni, olyan álomkóros voltam a gyógyszerektől is. Még szerencse, hogy a párom itthon volt, mert nem dolgozott. De mi lett volna, ha dolgozni kellett volna mennie... nem is tudom. Ilyenkor nincs valami táppénz az apukának? na de ez már más téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!