Más is volt, aki "leadta" a nagyot 3-4 napra a nagyszülőkhöz, amikor a kicsi megszületett?
A nagy másfél nálunk. Az első 2 nap nehéz volt úgy, hogy a nagy rajtam csüngene. Ráadásul császár után. Pedig örül nagyon a kicsinek. Most mégis pár napra "leadtuk" Papáékhoz. Lelkiismeretfurdalásom is van. Ugyanakkor a kicsinek szüksége van a figyelmemre.
Más csinált hasonlót? Normális, amit mi csinálunk?
Nem teher. Nem erről van szó. És remélem, ilyet nem is fog érezni. Nagyon szereti a nagyszülőket.
Csak olyan nem is tudom milyen érzés. Igen. Mintha lepasszolnám. Csak az a rossz, hogy tényleg nem emelgethetem. Egy kicsit sem.
Én ha kellett, felemeltem, nagy pocakkal is. Még szülés előtt pár nappal is. 12 kiló.
Ezek szerint - talán néhányak szerint - nem vagyok valami jó anya, mert "lepasszoltam" a nagyot... :( Rosszul is érzem magam tőle... De az biztos, hogy sokkal erősebb vagyok már csak 2 nap után is így fizikálisan.
Senki nem írt ilyet, hogy nem lennél jó anya, ezt ne magyarázd bele! A véleményünket kérdezted, meg azt, hogy mi hogyan csináltuk. Én akkor nem passzoltam le a nagyot, mert nem láttam értelmét.
De ha ez megnyugtat, akkor leírom, hogy szoktunk apával saját hétvégét kapni, amikor mindkét gyerek a mamánál van (1,5 és 3 évesek már) péntek délutántól vasárnap estig, tavaly volt az első külön szilveszterünk, de akkor két napra léptünk le... Anno anyósom két hétre passzolta le a nagyot, amikor a kicsi született.
Nincs ezzel semmi baj, ha nektek így jó, akkor így csináljátok.
Egyébként meg nagy a pofim, mert soha nem volt császárom :)
Sajnálom, ha a válaszom miatt érezted magad szörnyen, nem ez volt a szándékom...
Ne haragudj, hogy így írtam... Valószínűleg a hormonok is most közrejátszanak.
Holnap már jön haza a nagy, és iszonyatosan hiányzik már. De az is tény, hogy sokkal erősebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!