Mit adhatok a teán kivül inni a 8 hónapos fiamnak? Az üveges üditőket kibukja!
Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 09:03
1/8 anonim válasza:
Vizet. 2 és 5 éveseim se isznak mást.
2/8 anonim válasza:
Vizet. Az a legjobb.
Kisfiam csak vizet kap 9 hónapos kora óta, mióta kijöttek a fogai. Csak akkor csinálok neki meleg teát, ha kimegyünk sétálni. A hidegben kint mégse hideg vizet igyon...
3/8 anonim válasza:
Vizet. Vagy gyümölcsteát ízesítetlenül. Ne szoktasd rá a lónyálakra, mert nem fog meginni mást később sem.
4/8 anonim válasza:
vizet.
semmi cukrosat nem adok most sem.
5/8 anonim válasza:
Én is csak vizet adok a kicsinek (14 hós). Max. ha beteg, akkor kap mézes-citromos hársfateát.
A nagy (4 éves) is 90%-ban vizet iszik és csak a Béres cseppet teszem neki szörpbe vagy teába.
Ja és én is szinte csak vizet iszom :)
6/8 anonim válasza:
De tényleg, miért lenne szüksége egy ilyen pici babának a cukrozott lötyikre????
7/8 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy vizet, de ha ragaszkodsz a gyümilevekhez, akkor 1 rész gyümiléhez 10 rész víz. Így van egy pici íze, de 1. nem fog ezzel jóllakni, 2. nem árt annyira a fogainak a benne lévő cukor és sav.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert mindet kibukik!
2011. febr. 24. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!