Kismamik! Diéta alatt lehet inni olyan üditőket, amiben semmi cukor, és semmi szénhidrát nincs? /Pl: Lift üditők/ Vagy mit ihatok a vizen kivül?
Ha se cukor se szénhidrát nincs benne nyugodtan ihatod. Én még millford teát szoktam csinálni és lehűtve cukor nélkül fogyasztom. Vagy vizet egy kicsi citromlével.
De biztos írni fognak még jó italokat! :)
Hát én a light üdítőket amióta terhes vagyok nem tudom meginni :-( de nem biztos hogy ilyennekkel kéne """mérgezned""" magad. Szerintem is jó ötlet a tea, vagy amíg vannak friss gyümölcsök facsarj egy kis gyümilevet minden nap. A gyümölcslevet lehet higítani is egy kis szénsavmentes ásványvízzel.
Vagy a 100%-os gyümölcslé is jó lehet, bár azt csak mértékkel.
Én is azt javasolom, hogy kerüld az ilyen "löttyöket". Nekem nagyon nehéz megállnom, hogy ne egyek, igyak folyamatosan édességet. Érdekes, hogy előtte nem voltam édesszájú, de mióta beköltözött a baba a pocimba minden nap csak édeset ennék, Nagyon rossz, mert attól meg hízik az ember, arról nem is beszélve, hogy nem egészséges a sok cukor.
Az én trükköm (mivel a doki mézet ajánlott cukor és édesítő helyett) mézes tea lehűtve (kevés mézzel. Nekem a citromlé nem jó, mert nagyon nagy gyomorsavat csinál. Lefőzök egy litert, berakom a hűtőbe és ezt viszem magammal dolgozni. az irodában 10 óra körül főzök még egyet, hogy friss legyen, az elfogy 4-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!