Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen ha már iszom, akkor...

Terhesen ha már iszom, akkor milyen szénsavas üditőket lehet inni?

Figyelt kérdés
2008. jan. 31. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát jobb lenne elkerülni, nagyon puffasztanak, de ha muszály akkor a szénsavas ásványvizet ajánlanám, vagy néha azért belefér bármi amit megkívánsz, de csak módjával, egy csomó szinezék meg mesterséges aroma van benne és hízlalnak nagyon.
2008. jan. 31. 11:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek csökkenti a hányingerét,k pl a gyömbér. Próbálj light-osat inni, legalább ne ragadj össze a cukortól ;) És ne csak azt idd! :) Próbálkozz a tejjel, nagyon egészséges és ha szerencsés vagy fogod kívánni is!
2008. jan. 31. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szénsavasból csak az ásványvizet javasolják, az üdítőkben sok a tartósító és a szinezék. Én azt olvastam hogy az édesítőket kerüljük, rosszabb, mint a cukor!!Akkor már inkább sima ücsi, mint light...

Én végig ittam szénsavasat, nem is vagyok jól, ha nem iszom, kell a gyomromnak az emésztéshez-ki mihez van szokva...Szoptatás alatt nem javasolják a baba pocija miatt.

2008. jan. 31. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Öszintén szólva ha megkivánom, bármilyen szénsavs üditöt megiszok! Sok kismama tulzásba van esve ,hogy hogy csak szénsavmentes ásványvizet szabad inni. Nekem sokan mondták hogy csokit sem szabad enni, mert árthatok vele a babának. Megkérdeztem a védönöt, kivolt akadva hogy hogy lehet ilyen hülyeségeket terjeszteni. Szóval én azt modom ha megkivánod nyugodtan igyáll! Persze nem liter számra, csak mértékkel. 26 hetes kismama
2008. jan. 31. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!