Tényleg nem lehet rostos üdítőket (őszilé stb. ) inni, illetve szőlőt enni, mert fáj tőle a baba hasa?
Szia!
Nekem is azt mondták a kórházban,hogy inkább kerüljem a gyümölcsleveket,mert fájhat tőle a baba hasa,viszont mikor egyszer,sőt kétszer is, az ebédhez szőlő és körtelevet kaptam a kórházban,egy kicsit meglepődtem,de megittam. (volt,hogy a főételhez barackot)Itthon is többszőr ittam,és nem volt semmi baja a babának.
Nekem is azt mondta a szülész, hogy ne igyak rostosat. Maradt a víz meg a tea. Mikor már untam, rájöttem, hogy néha iszok "Bolero" italporból csinált löttyöt-tudom, ebben meg sok szar van, de a víztől már nagyon herótom van...
Amúgy ki kell tapasztalni hogy mitől fáj a baba hasa. Én nem ehetek semmi gyümit (csak dinnyét) nem iszom tejet, semmi zöldséget nem ehetek, mert fáj a baba hasa...
De van aki szénsavasat is iszik és nincs gond...
Tapasztald meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!