Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hazamentetek a khból az...

Mikor hazamentetek a khból az új családtaggal, apa meglepett valamivel titeket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ki kitakarított aznap hajnalba mikor hazamehettünk,mert mindig bent volt végig nálunk.

De örültem volna egy szál virágnak vagy csokinak vagy vminek....csalódott is voltam:(

És nem az ajándékért hanem mert máskor eszébe jut néha ha olyan helyen jár hogy csak úgy hoztam egy szál rózsát mert arra voltam,vagy csokit mert beugrottam a boltba vmiért.Szóval én ezért vártam kicsit és ezért esett rosszul....de nem mondtam neki soha.Persze amíg szabin volt sokat segített.

2011. jan. 6. 22:06
 22/25 anonim ***** válasza:
Igen istapolta a masik 3 gyermekunket,bevasarolt,mosogatott,engem apolt amikor mellgyulladasom lett.Le a kalappal elotte.
2011. jan. 6. 22:34
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem. Viszont el volt mosogatva és rend fogadott.
2011. jan. 6. 22:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Sok-sok héliumos lufi a kisfiunk ágyán :) sok köszönet és rengeteg szeretet.

2 kisfiunk van :)

2011. jan. 6. 22:44
 25/25 Bea24 ***** válasza:
Igen! :D Az első babánknál(kislány), kitakarította a lakást, megfürdette a kutyát, televásárolta a hűtőt, a gyerekszobában, halk zene szólt, a pelenkázó asztal 2 szélén egy-egy szál vörös rózsa és bonbon várt minket. :) Olyan megható volt, hogy azonnal elsírtam magam. Még egy gyűrűt is kaptam. A másodiknál(kisfiú) már nem volt ennyi energiája. Ellátta a lányunkat és vezette addig a háztartást, egy képeslapot vett, rajta egy cumisüveggel. :)
2011. jan. 6. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!