Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor hazamentetek a khból az...

Mikor hazamentetek a khból az új családtaggal, apa meglepett valamivel titeket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

megvette azt a szép aranygyűrűt amire már rég áhítoztam és a baba kezébe nyomta, úgy adták át :)

nagyon szép emlék, de a segítsége volt mégis a legnagyobb ajándék, hogy takarított, főzőtt, mosott ha kell. És megértette, hogy milyen állapotban vagyok. Ha nincs pénz ajándékra, akkor is ez a legfontosabb szerintem :)

2011. jan. 4. 20:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Még a korházban megkértem, hogy huzza át az ágyat, porszívozzon és állítsa fel a bölcsőt (mivel nem akarta "elötte "kerülgetni üresen"). Azon a héten csak 10-14-ig dolgozott, mégsem csinálta meg.

Virág? 3 hét múlva kaptam 1szál különlegesen egzotikus virágot, amit az anyosol szépen bevitt a saját szobájába, és ő egy szót se szólt.:(

2011. jan. 6. 20:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Igen meglepett minket egy jó kis bárányhimlővel amikor hazajöttünk lázas lett és kiütéses, és ezzel teljesen kiütötte magát, én meg szívtam, mert az anyjához lett küldve karanténba két hétre, mert kortaszülött lett a babánk és nem kockáztathattunk, nehogy elkapja.Amúgy ezen kívül még egy köszönömöt sem kaptam.:(
2011. jan. 6. 20:18
 14/25 anonim ***** válasza:
Elmosogatott:)elötte ezt soha nem csinálta,de azota sem:(
2011. jan. 6. 20:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem volt meglepi, de kitakarította a szobát és megvett néhány dolgot helyettem,mert kicsit korábban jött a leányzó. Annyira örült a lányának, hogy szerintem eszébe se jutott más.
2011. jan. 6. 20:41
 16/25 anonim ***** válasza:

Kitakarított mindent, még a legutolsó konyharuhát is kivasalta. Csillogott-villogott minden. :)

És persze a kedvenc hamburgeremet is megkaphattam. :)

2011. jan. 6. 20:49
 17/25 anonim ***** válasza:

kitakarított, picit feldíszítette a lakást, egy gyönyörű rózsacsokor várt még és pici torta

sose felejtem el

2011. jan. 6. 21:14
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia, igen meglepett, a kisfiúnk sürgősségi császárral született, otthon mindenben számíthattam rá, még fürödni is ő segített. A szülés előtt a kiságy felállításán kívül nem sok mindenre volt már időnk. Mire hazamentünk a picinkkel beállította a komódot, kitakarította, belepakolt, pelenkázót tett rá minden szükséges dologgal, kitakarított és csodás szemekkel nézett napokig minket :-) Mintha csodák lennénk :-)
2011. jan. 6. 21:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert csodák voltatok,vagytok!Kár,hogy a többi Anyuka nem ismerhette meg ezt az érzést, pedig ők is azok!Ezt azóta tudom igazán,hogy hazahoztam az én csodáimat:a feleségemet és a kisfiunkat!
2011. jan. 6. 21:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Kitakarított szépen:)!Tortát kaptam és egy komoly fényképezőgépet amivel a picit fotózhatom:)! Mindennek 17 hónapja:)! És a babám egy óriás csacsit kapott ami a kedvence:)!
2011. jan. 6. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!