Mikor hazamentetek a khból az új családtaggal, apa meglepett valamivel titeket?
Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 16:46
1/25 anonim válasza:
Kitakarította a lakást tetőtől talpig.
Második babánál örült, hogy ellátta a nagyot. :o)
2/25 anonim válasza:
Nem! Csak örült nekünk és pont:)
3/25 anonim válasza:
Nem, de lehetősége sem volt rá, mert velünk volt végig a kórházban (családi szoba).
4/25 anonim válasza:
nem, "csak" örült nekünk.
illetve mégis! újra az ujjamra húzta a gyűrűnket! (terhesség végén nem fért rá az ujjamra, azóta újra jó és hordom).
5/25 anonim válasza:
Szia! Nem volt meglepi nálunk :((
6/25 anonim válasza:
Még előtte!:)
Mivel egy számmal kisebb ruhácska kellett a Manónkra,mint amit előre vásároltunk,ezért önállóan elment a boltba,kiválasztotta,megvette,hazavitte,kimosta,kiteregette,kivasalta:)
Azt már csak otthon vettem észre,hogy száradás közben valami /valszeg egy pók/ nyomot hagyott rajta-a csecsemősök nem tudom mit gondolhattak,de ez nem érdekelt!
7/25 anonim válasza:
Igen!
Kaptam egy hatalmas csokor rózsát, és megköszönte, hogy kihordtam és megszültem a gyerekünket!
8/25 anonim válasza:
egy csokor rozsa+a fulcsi a kislanyunknak. szulinapom volt:d
9/25 anonim válasza:
elozoket ferjemtol. aposomtol viragot, anyostol tortat, anyumek is sooook mindent hoztak
10/25 anonim válasza:
vett egy szép állólámpát,amit már régóta szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!