Ekcémás babátokat hány fok alatt nem viszitek sétálni?
Figyelt kérdés
7 hónapos múlt a kisfiam. A bőrgyógyász szerint 0 fok alatt nem szabad kimenni az utcára. Szellőztetni is csak úgy,hogy addig átmegyünk másik helységbe. Így télen alig jut friss levegőhöz!
2011. jan. 1. 21:27
1/6 anonim válasza:
de durva
ezt sejtettem én is hogy a hideg miatt van
na mondom
nekem is és a babámnak is érdes poros lesz a bőre a hidegtől
de én kiorvosolom simán mindne este fürdés után babaolajjal
ezt nem is tudtam hoyg ekcéma
nekünk a babaolaj szuperül helyrehozza
mi minden nap megyünk ki
mág ha befagy a seggünk is:D
jó tesz
2011. jan. 1. 21:34
2/6 anonim válasza:
poros-piros : bocsi
de vitted panasszal a kicsit orvosoz?vagy csak úgy mondta a doki?
érdekes
nekem ilyen foltokban szokott lenni általában a vállamon
babámnak meg az alkarja és a melllkasa volt ilyen
de mondom nekünk a babaolaj helyrehozta:)
2011. jan. 1. 21:35
3/6 anonim válasza:
Szia!
Válaszolni a kérdésedre én sem tudok,de ezért szeretem ezt az oldalt,mert mindig tanul valamit az ember.
Az én fiamnak 2 napja mind a két oldalon az arca,és az álla is nagyon piros,tejallergiás is,akkor ez ekcéma sajnos:(
Hétfőn iratok rá akkor krémet...
Köszi
2011. jan. 1. 21:38
4/6 anonim válasza:
Mi magánbőrgyógyásznál voltunk, aki azt mondta, ha nem nyálkás ködös az idő, vigyük, mert muszáj szellőznie a bőrének. Mi járunk folyamatosan, és hidratáljuk, így kordában lehet tartani.
Sziasztok!Az én kislányom nagyon ekcémás!Én meg kozmetikus vagyok:S(cipésznek cipője)6 hónapos.És igen,a bőrgyógyász nem mond hülyeséget,nagy minuszokban határozottan rosszabb az állapot!Most hogy napközben -5, -8 fok volt,rettenetesen néz ki a lányom!Én azt csinálom,hogy csak 2 naponta fürdetem,mosdókenőccsel,és vettem a gyógyszertárban Sanatopic nevű testápolót azzal hidratálok fürdés után!Nem olajozok!!!!A kis foltjait ,ha nem nagyon dúrva,Halicar v.exxema repair krémmel kenem,ha sebesedne és dúrvulna akkor marad a szteriodos Elocom:(!Sajnos van,hogy csak az használ:(!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!