Mi lehet ez? Menjek vele orvoshoz, vagy várjak még?
5 hónapos a kislányom. Elkezdtük a hozzátáplálást. Egy hétig almát, majd 5 napig krumplit kapott. Most banánt próbáltam ki vele. Tegnap és tegnap előtt kapott. Tegnap előtt csak egyszer, nekem körülbelül fél falatnyit kapott. Este fürdésnél láttam, hogy hasán és oldalán pici apró pöttyök jelentek meg, amik fürdéskor jobban látszanak a meleg víz hatására. Combján és karján nagyobb piros folt, olyan, mint nekem volt pár hete, vagy egy hónapig ott volt nekem, de kisebb. Olyan volt az enyém, mintha kiszáradás lett volna, most az övé is olyan. Felkarján van, mára elég nagy lett, combján kisebb, és a nyakán is van, de ott csak most kezdett el ksiszáradáshoz hasonlítani, tegnap csak piros volt, és látszott, hogy a piros pöttyökből áll össze. Bekentem olyan popsikenőccsel, ami akár ekcémára is jó. Tegnap este kentem be először, az egész testét. Tegnap előtt babaolajat tettem a vizébe, ahogy észrevettem a karján a kiszáradást. (Olvastam, hogy az jót tesz) aztán még bekentem az egész testét babaolajjal tegnap előtt fürdés után. Ma reggel megint bekentem az egész testét popsi kenöccsel. A pöttyök nem enyhültek, így alapállapotba némelyik csak kiáll, ha végighúzom a kezem érzem, némelyik kis pötty olyan, mint kezdetben volt a kis arcán, arra azt mondták, hogy zsíros a tej. Szóval némelyik olyan, mintha kis pattanások, miteszerek lennének, szinte fehér a közepük, de csak párnak. Elég sűrűn vannak a kis pöttyök. A hátán is van egy kevés, és a nyakán is hátul, meg egy kevés az arcán.
Rohanjak vele az orvoshoz? Mi lehet ez? Köszönöm.
Máma nem adok neki szerintem banánt.
Majd írj, hogy mit mondott a doki.
Azért gondoltam, hogy Sudo-t használsz, mert arra rá van írva, hogy ekcémára is jó. Nekem a dokink mondta, hgy szárít és itt is több ekcémás babájú anyukától hallottam már. Csak azért írtam, hogy nem fog eltűnni, hogy pár napon belül csak a sudo-tól nem fog eltűnni. Jó eséllyel ki lehet nőni, persze. :)
Ismét én (utolsó, Sudo-s :-) )
Örülök, hogy ezt mondta, mivel kell kenned? Remélem tényleg megoldódik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!