Vigyem orvoshoz vagy várjak még?
Kisfiam 7 hónapos múlt. Múlt hét előtti pénteken beteg lett, dokinő szerint mandulagyulladás. Kaptunk antibiotikumot, orrcseppet, köhögésre gyogyit, és hazajöttünk. Lázas volt, nurofent használtunk.
Múlt hét szerdán rosszabbnak láttam az állapotát, visszavittem a dokihoz. Épp tört át az alsó két foga, doki erre fogta, mondta minden rendben, javul a torka, tökéletesen hat az antibiotikum.
Ma már majdnem minden ok, kivéve, hogy rengetegszer kell szívnom az orrát, hihetetlen mennyi váladék van benne.
Esti fürdés után kitakarítottam a fülét, és eszméletlenül elkezdett sírni. Megvigasztaltam, kézzel picit megnyomkodtam a fülét, megint nagy sírás. Tehát fáj a füle.
Mit csináljak? Vigyem vissza a dokihoz holnap? Vagy várjak, szívjam, ha szükséges, menjen az orrcsepp, és javul majd?
Amúgy kedélyállapotra nincs gond, sőt, aludni is tud azon a fülén. Tehát egyenlőre csak nyomásra fáj.
Azért félek annyira, mert nekem kiskoromban 5x műtötték ezért a fülemet. Ráhúzódott a nátha...
Mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat!
Oksi, le is beszéltem Apával, h nem megy dolgozni, jön velünk, hogy ha esetleg tovább kell mennünk, pl fül orr gégészet, akkor ne legyen gond.
Remélem megússzuk gyógyszerrel, vagy cseppel. Nem szeretném, ha felszúrnák, vagy műtenék a kisfiam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!