Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vállalnátok úgy második...

Vállalnátok úgy második gyereket, hogy a férjetek semmit se segít a háztartásban, csak annyit csinál, hogy játszik a gyerekkel? S nem is szeretne kis tesót.

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 21:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
A férjem csak hétvégén van itthon és nem várom el tőle a házimunkát. Amit tudok,mindent megcsinálok,mégha férfi munka is,pedig a második babánkat várjuk. Ha bírod,akkor vállald be,Te érzed,h mennyi stabil a dolog!!!
2011. jan. 6. 22:05
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem is értem a kérdést. Fennakadtam én is ezen a nem szeretne kistesót, te mégis azt kérdezed, bevállalnánk-e. De ha nem szeretne, akkor miért gondolkodsz a dolgon? Akkor nincs mit bevállalni.

Egyébként ez is egy örök téma. Ki mit vár el a férfitól. Hát azt, ami személy szerint a nő igénye. Van aki elvárja a férfi segítségét, van aki nem.

Én az utóbbiba tartozom. Fontos a férjem munkája, Ő tart el minket, nem szeretném ha munkából hazajövet nekiállna a házimunkának, mikor én amúgy is egész nap itthon vagyok. De játszik a gyerekekkel, siet haza hozzánk, minden nap hoz meglepit nekünk, felhív a napi bevásárlása közben, hogy mit hozzon és heti 1-2x főz ránk. Továbbá nem ért semmilyen férfimunkához, ma fejezte be a két hónapja tartó mosdócsaptelep cseréjét, mert sosem volt jó, valahol mindig folyt. Két polc felrakása egy egész napos munka számára, mert hol rossz lukat fúr, hol a tipli kicsi, beletöri, glettel, mert rossz lukat fúrt. :) Kész csőd. Utólag vicces, de annyi apróság lenne és semmit nem merek rábízni. Pelenkát nem akar cserélni, mert fél, hogy megnyomja a pocit, túlhúzza a tépőzárat (vagy csak kifogás), gyerekhez sosem kelt éjjel, nem etetett..csak játszik. De én gyorsabban meg is etetem, hogy nem lesz minden maszat, gyorsabban pelusozok és éjjel félálomban szoptatok, nem is szeretném ha részt vállalna napi rutinokban, házimunkákban. 3 gyermekünk van. Még a fürdetés is az enyém, pedig az újabban már apafeladatnak számít.

Elfogadom Őt ilyennek, mert így szeretem. Mert ez ahogy élünk egyezik az én és egyezik az ő igényeivel is. Itt jön képbe, hogy ki mit vár el egy kapcsolatban. A kérdés nálad ugyanez. Te mit vársz el?

Mert ha elég ha csak a gyerekkel játszik, siet haza hozzátok munka után és érzed, hogy imád titeket, kedvetekben jár, akkor vállalj tőle második gyereket. De azt írtad Ő nem akarja...na ezt nem értem...

2011. jan. 7. 01:33
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, ha heti 2x ő főz, naponta bevásárol, és rendszeresen játszik a kicsivel, akkor nem is igaz, hogy nem segít. :)))

Az enyém naponta mosogatógépet pakol, enni ad a kutyának, és időnként tereget. Szóval segít. :))) Én személy szerint csak azokat a férfiakat tartom kevésre, akik tényleg semmit nem csinálnak. Munka után lábat fel, de hőbörgés az van, miért nem meleg a kaja, miért van ott az a pókháló a sarokban...

2011. jan. 7. 04:49
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia utolsó! :)

Igazad van, mármint ez a segít-nem segít dolog elég szubjektív. Tulajdonképpen ki mit vár el a másiktól. Én elvárom, hogy a férfi munkát megcsinálja, megszerelje amit kell, tevékenykedjen a kertben. Na ez az amiben ő egyáltalán nem segít, mindent én csinálok, én szerelek, én ások. A gyerekkel történő játék tulajdonképpen alap mindkét szülőnek, az nem munka, még ha néha úgy is érezzük, hogy megterhelő. :)

A napi bevásárlás nálunk ugyancsak elvárható, hiszen egy hipermarket mellett dolgozik, gyalog fél perc, minden nap bemegy ebédelni is. De főz. Igen, ez valóban segítség. De ez olyan mintha én mondjuk csak porszívóznék vagy csak fúrnék.

Alapvetően mindenképp igazad van, hiszen ki mit ért segítség alatt...

2011. jan. 7. 15:05
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg kíváncsi vagyok, hogy akarsz gyereket, ha a férjed nem akar...

Szerintem a kérdésedből kiérződik a válasz. Így nem vállalnék gyereket az tuti. És nem azért mert nem segít a férjed. (Kérdés, az hogy neked mi a lenne a segítség) Hanem azért mert nem is akar másik gyereket!!!

2011. jan. 9. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!