Hagyhatom már ülni a babám?
már az ölemben ügyesen ül, nem is kéne már hónaljnál tartani, szabad így már ülnie?
6 hós
mikor fog pl. a járókájában ülni tudni, úgy, hogy leteszem ülve, nem úgy, hogy magától felül.
Aha, köszi, értem. Nem tudtam.
Szóval az ölemben sem ülhet úgy, ha fogom a kis karját, vagy támasztom gyengén a hónaljánál (nem tartom)??
Oké, akkor csak akkor fogom hagyni, ha majd felült, igaz?
köszi
Az öledben ültetheted 5-10 percre, de csak úgy hogy a hasaddal támasztod. Olyat nem szabad, amit valaki leírt, hogy lerakta a gyereket és úgy hagyta, és ha elfárad, majd eldől...
...ez azért nem így működik! Amikor ő erős lesz rá, akkor majd felül és annyit fog ülni, amennyi neki tetszik, de nem szabad erőltetni, mert komoly gerincferdülést is okozhatsz neki, ami persze nem rögtön jön elő, hanem majd ovis korban.
első válaszoló: szerintem a dokid félreértett, ő maga mondta, hogy ha magától csinálja de a te babád ahogy leírod nem magától ül fel, tehát ettől lehet baja :(
nem ültesd a babád, majd ha felül annyit ül amennyit akar. tedd inkább pocira sokat, hogy hamar megtanuljon kúszni-mászni, felülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!