2hós babám, csak rajtam alszik, tapasztalatok? Meddíg
hagyhatom ezt?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 18:16
1/8 anonim válasza:
Ha azt szeretnéd, hogy ez így maradjon, akkor hagyhatod. Ha változtatni szeretnél rajta, akkor minél minél hamarabb érdemes
2010. ápr. 2. 18:27
2/8 anonim válasza:
Az én kisfiam is ezt csinálta egészen addig amíg elfért rajtam, aztán már köztünk aludt és ez a mai napig is így van ,most 18 hós. Én imádtam ezt akkor is és most is, hogy mindig velem volt és milyen jó mert ő ha lázas akkor fel sem ébred rá, simán alszik nyugodtan 39 fokos lázzal is, de ha velünk alszik legalább észre veszem. Tudom hogy nem lesz mindig így és egyszer majd a saját ágyában fog aludni de én addig ki szeretném használni ezeket a boldog pillanatokat mert olyan hamar elszalad ez az idő. De ha neked ez így nem jó akkor azt javaslom minél hamarabb szoktasd le erről a babádat mert később már annál rosszabb lesz. Jó babázást!
2010. ápr. 2. 18:36
3/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság jó érzés hiszen szerelmes vagyok a lányomba de ,néha kényelmetlen,és nem is tudom ,hogy szoktathatnám le róla.Sírni nem hagyom.
2010. ápr. 2. 18:42
4/8 anonim válasza:
Nekem kb. 2hónapos volt, amikor egyik este ficánkolni kezdett a mellkasomon, és nem tudott elaludni csak nyöszörgött, úgy éreztem, hogy most leteszem az ágyába, és ott elaludt, azóta az ágyában alszik el este.
2010. ápr. 2. 19:05
5/8 anonim válasza:
Én valahogy úgy érzem, hogy neki is kényelmesebb, nyugodtabb az alvása, ha egy jó kis matracon alszik, akkor mozdul és úgy ahogy akar. Az én lányom pl. keresztbefordul az ágyába pedig még csak 2,5 hónapos. Hason alszik, egyedül elalszik....szeretgetjük mi eleget, ha ébren van.
Persze csináld úgy, ahogy Neked tetszik, és ami neki is jó. De ha le akarod szoktatni arról, hogy rajtad aludjon, valóban minél hamarabb el kell kezdened, mert később nehezebb lesz, tovább fog tartani.
2010. ápr. 2. 19:59
6/8 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom 3 hós koráig aludt el a hasamon,majd elkezdtem az ágyba szoktatni.Először ott ültem mellette,és simogattam le a szemét,míg el nem aludt,majd lassan-lassan már az sem kellett,csak ülni,énekelgetni neki.Aztán jött a kimegyekaszobából szoktatás,és kb.4-5 hós kora óta csak puszi,takaró,cumi,ajtó behajtva,és alszik is.
2010. ápr. 2. 20:20
7/8 anonim válasza:
enyem is ott aludt, amig elfert :D
orulj neki, es elvezd
amikor nagyobb lesz neki, ugyse lesz kenyelmes neki, es valtoztatni fog
semmi problema nincs vele.
jajj, barcsak az en egy eves manom is elferne meg :D
2010. ápr. 2. 20:30
8/8 anonim válasza:
Le fog szokni róla (sajnos). Az én lányom is leszokott róla magától. Én nagyon szerettem így aludni vele, bár csak az ágy közepén mertem, nehogy baj legyen :) ha kényelmetlen, próbáld meg magad mellé fektetni és átölelni, hátha megelégszik azzal is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!