Mennyi idős volt a babátok, amikor először elmentetek nélküle, mondjuk egy hosszú hétvégére? Hogy viselte?
:) Nekem már akkor is úgy tűnik, hogy hiányzik, amikor csak egy napig vendégségben vagyunk és valaki pesztrálja... És mikor végre megyünk haza és felemelem, akkor az van bennem, hogy "végre" :)
Férjem nagyon kalitkában érzi már magát, szeretné, ha el tudnánk menni akár egy éjszakára is a gyerek nélkül (13 hós), de szerintem az még odébb van...
3,5 hónapos volt, mikor céges rendezvényre mentünk a párommal vidékre, és maradtunk éjszakára, Rá meg anyukám vigyázott. Nem aludtam semmit aznap éjjel, egész éjjel felriadtam, mert nem volt ott velem:-S
Ez akkor egyszeri alkalom volt, utána 10 hónapos volt, mikor nélkülünk aludt.
Ha hozzá van szokva a babád, hogy más is vigyáz rá, pl. a nagyszülők, akkor én elmennék max.2 napra simán.
Minden gyerek más, az én fiam pl. nem anya szoknyája mögé bújós, úgyhogy ő jól viseli az ilyen kiruccanásokat. Utána picit bújósabb 1 napig, de ennyi.
Amíg pici a babád, mondjuk úgy fél éves, addig nem igen tudja úgyse, hogy most mennyi időre mész el, viszont a nagyobbacskák már értik valamennyire. Ha nem voltatok távol, mindenesetre kezd el hozzászoktatni, hogy először 1-1 órát, aztán fél napot, stb, vigyázzon rá valaki, mert hirtelen viszont sok lenne neki, ha mondjuk 3 napig nem látna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!