Hosszú ujjú vastag hálózsákot hol tudnék venni? Aminek hosszú az ujja, az vékony pamut; ami meg bélelt vastag, az ujjatlan. Ki érti ezt?
Használtan sikerült vennem egy hosszú ujjú, vastag , bélelt zsákot, csak sajnos kicsit rövid. Kenguru gold márkájú, az üzletben, ahol újonnan forgalmazzák, azt mondták, már nem gyártják, mert nem volt rá kereslet : (
Tud valaki akár újonnan, akár használtan hasonlót 80-86 méretben?
Nem kötözködés, csak nem értem, miért nem jó Neked a meleg ujjatlan.
Szépen aláöltözteted, és nem fog fázni.
Nálunk sose volt ebből probléma, pedig nincs agyonfűtve a lakás.
szia
NEkünk van ilyen hálózsákunk, használtan kaptuk, és nem is használjuk. Szivesen neked adom! Ha jól emlékszem 90 cm, van bele írva.
Lányok próbáltátok már a frottír anyagot? Nekünk az volt frottír hosszú ujjú. Igaz nem bélelt és nem az extra vastag, viszont jó meleg.
Nekünk talán van is még kettő. Igaz 74-es van beleírva, de mi 92 méretig simán hordtuk olyan nagy volt. :)
Köszi a válaszokat!
Azért ragaszkodom a hoszzú ujjúhoz, mert az ujjatlanban nem tudom megfelelően aláöltöztetni.
Napközben is elég sok ruha van rajta, hosszú ujjú body, vékony pulcsi, vastag pulcsi, harisnya, nadrág, zokni, néha van, hogy leveszem a zoknit vagy a vastag pulcsit, ha érzem, hogy izzad. Konvektorral fűtünk, és elég nagyok a hőkülönbségek a szobák között. Az ő szobájában mostanában 22 fok körül van, de ez valószínű kevesebb lesz a tél folyamán.
Éjszakára leveszem a vastag pulcsit, a nadrágot és a zoknit, és úgy adom rá a hosszú ujjú vastag hálózsákot. Amikor ujjatlant használtam, így kevés volt, de ha rajta hagytam még egy réteget, akkor meg izzadt.
Azért is érdekel ennyire ez a dolog, mert a kislányunk majdnem egész októberben beteg volt. Nem azért betegedett meg, mert fázott, hiszen akkor még tartott a nyár, de valószínű azért is gyógyult olyan nehezen, mert nem volt megfelelően öltöztetve. Azonkívül mióta így öltöztetem éjszakára, nyugodtabban is alszik.
Kedves 14:25-ös válaszoló!
Írtam neked privit, remélem megkapod.
Kedves 16:43-as válaszoló!
Köszi a tippet és a képet! Hasonlót már láttam üzletben, de ez nekünk szerintem túl vékony lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!