Milyen játékokra van szüksége kb 1 év körüli kisfiúnak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 08:31
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is 1 éves a kisfiam, de igazából nem lehet azt megmondani, hogy mire van szüksége. Én is utánaolvastam, tanácsokat kértem, bababoltokat, internetoldalakat látogattam, és úgy vásároltunk mindenfélét. Jó készségfejlesztő játékok vannak ennek a korosztálynak, Mi vettünk Fisher Price golyópályás zsiráfot, tanuló kutyust, Thomas vonatot, formabedobókat, kaptunk egy csomó puha és nagyképes mesekönyvet, nagyméretű legót vettünk, és még sorolhatnám, a kisfiam mégis a pet palackot tologatja a teherautója tetején egész nap... Minden jót és jó egészséget!
2/2 anonim válasza:
Szerintem leginkább készségfejlesztő játékokra van szüksége egy ennyi idős gyereknek. Nekem ugyan kislányom van, de szerintem ennyi idős korban még nem számít a nemi különbség. Most kezdett el igazán a "építő" típusú játékokkal játszani, eddig csak a rombolás, szétszedés ment. Már kezd tornyot építeni a műanyag poharakból, egymásra rakni az építőkockákat, a formabedobó és a karikásrúd pedig már 1-2 hónapja leköti. De nagyon szereti a nyomkodós-zenélős játékokat is, mint a babazongora. Imád képeskönyveket nézegetni, inkább olyanokat, amikben fotók vannak, és nem rajzok. Nagyon szereti az autókat is tologatni, persze nem a matchboxokat, hanem a nagyobb méretűeket. A bogyóhúzogató is az egyik kedvence.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!