7 Hónapos babám van. Van tippeket jó fejlesztő játékokra?
Figyelt kérdés
De nem bolti hanem otthon előteremthető dolgokra gondolok. Köszi2009. máj. 20. 09:16
1/5 anonim válasza:
tükör előtt mutasd neki a testrészeit,
süti, süti pogácsát játszatok,
énekelj neki
építs várat
kisautót tologasson és utánozzátok a hangját
szagoljatok virágot....
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat ezek szupi ötletek! Azért még várom a tippeket! Előre is mindenkinek köszi
2009. máj. 20. 09:40
3/5 anonim válasza:
1. vagyok. anya, taníts engem című könyvből puskáztam. a netről is le tudod tölteni, ha boltban veszed, 2500 ft. nagyon klassz, minden napra vannak feladatok benne. mi nagyon szeretjük:))
a babóm 1 éves, szereti csinálni napi feladatot:))
4/5 anonim válasza:
Lovacskázzatok: Így lovagolnak a ... kezdetű mondókára. Játszhattok simogató mondókákra pl. Kerekecske, korongocska... Minél többet játszotok, annál inkább várni fogja:)))
Jó játszást Nektek!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Első anyuci tudsz nekem oldalt adni honnan tudom letőlteni azt a könyvet. Előre is köszi!
2009. máj. 20. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!