Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehet lekötni egy 10-11...

Mivel lehet lekötni egy 10-11 hónapos picit? Nincs pénzünk szuper készségfejlesztő játékokra, de mégis szeretném, ha megadhatnék neki mindent amire ebben a korban szüksége van.

Figyelt kérdés
Sokat szaladgál, már 9 hónapos kora óta megy, stabilan jár. Különböző méretű dobozokba szoktam neki tenni különböző dolgokat azokat pakolja ki-be. Ez jó?
2009. ápr. 25. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy általában nem is sokáig érdekli őket a sok drága játék. Legyen neki építőkockája, kis vödör, homokozó-szett, talicska, labda, szerintem ezekkel többre mész.
2009. ápr. 25. 14:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2009. ápr. 25. 14:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Énekelj neki, mondj mondokakat, azt is nagyon elvezik. En sokat viszem setalni, nezegetni a kulvilagot...:))

A Tescoban lehet kapni olcso jatekokat, eleg nehany mert valoban megunjak hamar.

2009. ápr. 25. 14:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nem kell neki drága játék. amit előttem leírtak, az bőven elég. a fiamnak is ilyenek vannak, ezek kötik le, van 1-2 zenélő kütyü, ami még bejön neki, farmos simba zenélő bigyó, pár ezer ft, arról tanuljuk az állatokat, de az is mondom, pár 1000 ft volt, szóval erre ne parázz rá, dobozokkal pont úgy tud játszani, mint a 35000 ftos építőkockákkal, mert ennyibe kerül basszus. nyuszira kapta volna a fiam, de mikor megláttam az árát, tescos pöttyös labda lett helyette 500ft-ért, és elfocizgat vele a friss levegőn fél órát is.
2009. ápr. 25. 14:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
mi a zenére álltunk rá. Dobolunk, kalapálunk ritmusra, mondókára, és elővettem a régi furulyámat (Először úgy megilyedt, hogy csak potyogtak a könnyei :( ) Most már ő is próbálja fújni :)
2009. ápr. 25. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A keménylapos képeskönyveket, leporellókat tudjátok együtt nézegetni, az enyémek nagyon szerették.
2009. ápr. 25. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
A szuper drága játékok is addig érdeklik mint az olcsók.Fakanál,műanyag edények,Babe sampon fém doboza(műanyag kupakokat tettem bele)Pille palack(abba az üres homeós bogyó dobozát tettem)Labda(kicsi,nagy imádja gurítani)fürdető kenőcs doboza(abba is tehetsz valami zörgőt.Szóval nekünk ilyen játékaink is vannak.A dobozok nagyon jók,szeretnek pakolni.Dvd műanyag tok.Na,azt szereti pakolni.
2009. ápr. 25. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Bármit adhatsz neki játszani ami nem baleset veszélyes,úgy értem,hogy adhatsz neki olyan tárgyat aminek különleges az alakja,anyaga,ilyesmik. Mert nagyon letudja őket kötni a különleges alaku és színes és üreges tárgyak.

Próbáld csak ki :)

2009. ápr. 26. 00:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Deákné B Katalin: Anya, taníts engem!

Fantasztikus könyv , egészen iskolakezdésig találsz benne fejlesztési lehetőségeket.

Kb 3000 ft. Olyan egyszerű ötleteket és játékokat ad, ami eszünkbe sem jutna.

2009. ápr. 26. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!