Akik szerényebb körülmények között élnek, nincs pénzük 10. 000Ft-os játékokra, mit vesztek a gyerkőcnek 1,5-2 évesnek?
Mi 150.000,- élünk + a gyes abból szoktam neki venni játékokat.
müanyag főzőcske szettet,
kiskönyvet
szinezőt
ceruzát krétát
amit nagyon szeret:
kiskosár csapja a kezére és "megy vásárolni- a konyha szekrény aljába rakom a szines kartondobozokat pl. müzli és leveskocka dobozát azokkal még épitkezni is lehet.
ugyanigy a wc papir guriga szinesre festve épitkezni lehet vele és felállitva még tekézni is mert a labdával feldönthetőek ugyanezt lehet papirtörölköző tekercsével is.
ezek a játékok boltban 3000,-tól indulnak és az elv ugyanez.
Én nem sajnálom remekül elvan igy is nem látszik rajta hogy jobban érezné magát ha több tonna fi...pr. játékkal bástyáznám körbe.
akkor fából épitőkocka
van 100-as boltban is dupló 800,- körül.
Egyébként ez jó mert nem hiszem hogy attól fejleszené a gyereket ha megnyomja a cicát és nyávog ha kimegy a kertbe és megbotlik a macskában az is nyávog.
már bocsi de a falusi gyerek se buta mert nincs 10.000,-res fejlesztő játéka.
szia. szerintem ne sajnáld annyira. nekünk tavaly karácsonykor megszaladt, a sok játék közül egyetlen egyen civódtak a lányok,vérre ment a dolog,rossz volt nézni,ahogy a többire tojnak. nagyjából azóta is.
nem biztos,ha megvennél draga játékokat,játszana is vele. a szönyeg nagyon jó ötlet,én is szeretnék majd a fiamnak,de ö még pici hozzá,13 hós.
gondolom,autói vannak, alagutat könyvekböl is épithettek rá, csuszdat ugyanigy.
én sem kaptam meg mindent,ezért lettem kreativ. minden barbiruhát megvarrtam,amit épp reklámoztak, póniházat épitettem,berendeztem,a mai napig emlékszem rá,hogyan.
szerintem a draga jatekok nem pótolják az együttjátszást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!