Akik szerényebb körülmények között élnek, nincs pénzük 10. 000Ft-os játékokra, mit vesztek a gyerkőcnek 1,5-2 évesnek?
Jaj istenem tudom mit érzel!! de hidd el nem ezen múlik, pláne amig picikék! Mi tavaly álltunk extra x.rul karácsonykor hát én is bőgtem a fürdőszobában a szegényes ünneplés után (előtt, közben:)) . Most már sokkal jobb a helyzet mert a férjemnek újra lett 2 jó munkája is, így már tavasz óta félreteszek direkt karácsonyra. De így hogy van pénzem rá, íyg SEM veszem meg a f.p 10 ezer ft-os tanuló kutyát, meg zenélő hernyót meg anyámkínját (bocsánat akinek ez a fontos) mert NEM látom értelmét. A tescos zenélő hernyó ugyanazt tudja 2 ezerért, de én is zenélek velük szívesen , Egy letöltött zene cd és kis fa hangszerek (500 ft-os rumbatök, 300 ft.os kasztanyetta gyerekeknek, meg csörgö) sokkal olcsóbbak és a nagyobbammal együtt használják.
Mi is adventi naptárat wc papír gurigák ból csinálunk, beragasztottuk őket papírral, kisfiammal felvátlva lefestettük vízfestékkel (egy pici aranyport vettünk a dekor boltban) és számokat is ragasztottunk rá. Egymás alá ragaszva, felfüggesztve ugyanolyan értékes mint egy 2-3 ezer ft-os bolti.
Megtehetném hogy megveszem, de ez így sokkal jobb .
Egyébként teljesen egyetértek a teszveszezős anyukával is, ott is ki lehet fogni jó kis játékokat. A kisebb gyerekek úgyse azt nézik hogy mondjuk van e rajta egy repedés.
Én most az Auchan katalógusban láttam olyan zenélő mesekönyvet, ami állatok hangját utánozza, ha megnyomod a gombokat, és 2990 Ft (12 hónapos kortól ajánlott).
Aztán van például bébi asztal 2490 Ft, ami formabedobós - 1,2,3 és A,B,C formákkal -, van rajta tekerhető, húzogatható, gurító színes kütyü mindenféle (ez is 12 hónapos kortól ajánlott).
Van 1990 Ft-ért első garázsom műanyag kis építmény autóval együtt.
Én ezek közül veszek neki valamit mikulásra és karira is. Nem költök súlyos 10ezreket, mert nem engedhetem meg magamnak.
Én soha nem veszek új játékot a gyereknek csak használtat Vateráról. Egy csomó Fisher Price játékot vettem így. Pl nyár elején vettem 4450Ft-ért egy Dóra babát amit csak most kezdtek el reklámozni és 11000-ért dobálják. Igaz a mienk magyarul nem tud csak angolul és portugálul, de nem mind1?
A kedvenc játéka egyébként egy olcsó fa formabeillesztős játék. Állatokat kell a fatáblába beleilleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!