Minden kórházban ilyen barátságtalanok az orvosok a kisgyerekekkel?
A Lászlóban voltunk pár napot, vírus miatt, 2 hónapos babával. Volt olyan nap, hogy a nővér kétszer jött be a lázmérőért, amúgy a kutya nem hederített ránk.
El kellett vinnünk fül-orr-gégészetre ott helyben, két dolgot kérdeztünk a dokitól, egyikre sem tudott válaszolni, azt mondta, ezt az osztályvezető gyerekorvostól kérdezzük meg. Akit még sosem láttunk!!
(Konkrétan azt kérdeztem, hogy párologtatót bevihetünk-e a szobába, mert nagyon száraz volt a levegő, és a kisfiam orrába bele van száradva a "cucc", a másik pedig egy spray adagolására vonatkozott).
Magyarán senki sem volt barátságos, 5 napot töltöttünk bent, de igazából a gyógyszert itthon is be tudtuk volna adni a gyereknek.
Ez frankó! Hallottam már hasonló Miskolcon a megyeiben is.
Sajnos! :(
Szia, ez nagyon elszomorító, de nekem is ez a tapasztalatom. Tudod mi volt a baj? Hogy nem tömted meg a zsebüket pénzzel. A nővérek is elvárják, csak azután kedvesek.
Engem is ráztak már le, amikor kérdéseket tettem fel a gyerekorvosnál, nagyon bosszantó tud lenni. Én nem tudom, hogy milyen világ ez, de mindenki türelmetlen és kapzsi, sokat várnak el és semmit nem nyújtanak, kihaló félben vannak azok, akik tényleg élethivatásul választják ezt a szakmát és szívvel-lélekkel űzik.
Köszönöm medikus válaszoló. :)
Mindezt elég barátságtalan és monoton hangon közölte, a többi kérdésemet már fel sem mertem tenni. De ez csak egy orvos volt, voltunk más vizsgálaton is, és ugyanez a "közöny". Két értelmes választ nem kaptunk senkitől egyetlen kérdésünkre sem. Egyszerűen hihetetlen, hogy egyetlen egy szimpatikus, és kedves munkaerővel sem sikerült összefutnunk 5 nap alatt.
Pedig mi tényleg szolidak, egyszerűek, segítőkészek és kedvesek vagyunk, ilyen az egész családunk. Rossz volt ezt tapasztalni egy olyan helyen, ahol amúgy is "fél" az ember, hiszen ha beteg a gyereked, az milyen érzés? És még jól rá is tesznek. Elszomorodtam nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!