Felétek is barátságtalanok az anyukák?
Merre laksz?
Én Budapesten, de ugyanezt tapasztalatom! Én vidékről költöztem ide, és nekem nagyon fura ez a rideg magatartás, amit a pesti emberek produkálnak. Otthon (vidéken) még a buszmegállóba is köszöntünk a vadidegennek is, itt meg még a gyerek rendelőben sem viszonozzák mindig a köszönésemet...
szia!
Tök jó!Én is itt Pesterzsébeten lakom:)
Néha én is ezt tapasztalom.Az én fiam másfél éves és a játszótéren azért jobb a helyzet.Ha valaki odaér vagy indulnak haza köszönnek,köszönünk.Én igyekszem szóba elegyedni mindenkivel de valakivel nem lehet.Én mondjuk olyan típus vagyok aki belenéz a kocsikba mert gyönyörködöm minden babába.Meg megnézem hogyan vannak öltöztetve csak azért hogy én jól öltöztettem e fel a lurkót.
szerintem ez a helyzet javulni fog ha már tudtok egy helyben beszélgetni!
hát én azon sokkal jobban le voltam döbbenve, hogy az újszülött kisfiamban az utcán leginkább a kínaiak meg a romák gyönyörködtek. A magyarok...
Amúgy vannak bunkó tapadós anyukák... és nekem se mindig van kedvem jópofizni, meg ugyanarról beszélgetni.
nálunk is ugyanez a helyzet.
a baba-mama klub egyszerűen sírfakasztó. :-)
azok az anyukák, akik ismerik egymást ovi óta, beszélgetnek kicsit. a többiek meg a saját gyereküket persztrálják, mint otthon.
a nénikékkel a városban sokkal jobb a viszonyom, mint kismamákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!