Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felétek is barátságtalanok az...

Felétek is barátságtalanok az anyukák?

Figyelt kérdés
Olyan furcsa, de a mi lakótelepünkön rengeteg a kisgyerekes házaspár, mégis olyan magánakvaló a legtöbb. Ha sétálok a pici babámmal, rengeteg babakocsis jön szembe velem, de sokan ránk se néznek, elfordítják a fejüket. Én sem bámulok bele minden babakocsiba, csak próbálom felvenni a szemkontaktust, vagy mosolygok néha, de nem sokszor fogadják. A játszóterezés még messze van (6 hónapos a lányom). Valamit én csinálok rosszul?
2011. ápr. 17. 11:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

Én Budapesten, de ugyanezt tapasztalatom! Én vidékről költöztem ide, és nekem nagyon fura ez a rideg magatartás, amit a pesti emberek produkálnak. Otthon (vidéken) még a buszmegállóba is köszöntünk a vadidegennek is, itt meg még a gyerek rendelőben sem viszonozzák mindig a köszönésemet...

2011. ápr. 17. 11:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Mi is Budapesten, Pesterzsébeten.
2011. ápr. 17. 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Én II. kerület, úgyhogy nem lakunk túl közel egymáshoz...
2011. ápr. 17. 11:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Valóban nem...
2011. ápr. 17. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:

szia!

Tök jó!Én is itt Pesterzsébeten lakom:)

Néha én is ezt tapasztalom.Az én fiam másfél éves és a játszótéren azért jobb a helyzet.Ha valaki odaér vagy indulnak haza köszönnek,köszönünk.Én igyekszem szóba elegyedni mindenkivel de valakivel nem lehet.Én mondjuk olyan típus vagyok aki belenéz a kocsikba mert gyönyörködöm minden babába.Meg megnézem hogyan vannak öltöztetve csak azért hogy én jól öltöztettem e fel a lurkót.

szerintem ez a helyzet javulni fog ha már tudtok egy helyben beszélgetni!

2011. ápr. 17. 11:59
 6/11 anonim ***** válasza:
azt hittem Sopronba laksz.Ott ugyanez a helyzet.Sőt!ott ha néznek azt nézik hogy mi milyen.Már majdhogynem ufo járművekkel tolják a gyerekeket.Nem irigylek csak eléggé el vannak szállva maguktól sajnos
2011. ápr. 17. 12:31
 7/11 anonim ***** válasza:
óóó falun ugyanez megy!Hiába kezdünk beszélgetni inkább csak a jó szaftos pletyik érdeklik a népet meg hogy hogy működik a házasságod tök gáz!Utálok itt lakni illetve eddig 3helyen laktam mindenhol ez meg!Olyan irigy némelyik kismama pedig sokkal jobban megy a soruk mint nekünk,de én sosem panaszkodok!Nagyon rossz ilyen magányosan pici gyerekekkel
2011. ápr. 17. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:

hát én azon sokkal jobban le voltam döbbenve, hogy az újszülött kisfiamban az utcán leginkább a kínaiak meg a romák gyönyörködtek. A magyarok...

Amúgy vannak bunkó tapadós anyukák... és nekem se mindig van kedvem jópofizni, meg ugyanarról beszélgetni.

2011. ápr. 17. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a Dunántúlon lakom egy faluban, de nálunk mindenki megáll megcsodálni a gyerekeimet. Könnyen tudok ismerkedni más anyukákkal is. Viszont amikor bementünk a városba a Tescoba az a lányomnak nagy pofon volt. Kevesen mosolygott, meg köszönt mindenkinek, aki mellett elmentünk, erre csak a pofavágás volt a válasz. Szegényke eléggé meglepődött.
2011. ápr. 17. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:

nálunk is ugyanez a helyzet.

a baba-mama klub egyszerűen sírfakasztó. :-)

azok az anyukák, akik ismerik egymást ovi óta, beszélgetnek kicsit. a többiek meg a saját gyereküket persztrálják, mint otthon.

a nénikékkel a városban sokkal jobb a viszonyom, mint kismamákkal.

2011. ápr. 17. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!