Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Influenzajárvány -gyerekek-...

Influenzajárvány -gyerekek- van felétek? Nagy? Hol laksz?

Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem tudok róla a közvetlen környezetünkben (játszótér, ovoda). Budapest XIV. kerület.
2011. febr. 16. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi még csak 4 hónaposak múltunk,nem nagyon vagyunk közösségben.A barátnőm anyukája óvónő és náluk sok a beteg gyerek.15 fős csoportból jó ha 2-3 gyerek jár.

BAZ megye

2011. febr. 16. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Szolnok.

A fiam csoportjában 25 gyerekból csak 3 volt múlt pénteken.

2011. febr. 16. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Kiskőrös.

A nagy gyerekeim már iskolások (általános és közép), náluk nincs influenzás. De a környezetünkben máshol se hallottam betegről, pedig elég sok emberrel találkozunk.

2011. febr. 18. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Beteg az nálunk is van sok, de egyik se influenzás. Lányaim is betegek voltak a héten, de torokgyulladás miatt. A bölcsiből előtte való hetekben sokkal többen hiányoztak. Az orvos szerint volt egy pár influenzás beteg, de most inkább a hányós-hasmenős betegések vannak előrébb. Kecskemét.
2011. febr. 18. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, Bp XIX. ker.

A nagy iskolás, ott szerintem nincs, de őszintén nem is érdekel.

A kicsivel járunk mindenfelé.

2011. febr. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!