Miért barátságtalanok az anyukák a játszótereken?
Gondolom mert ált. fáradtak az anyukák,örülnek,ha nem kell beszélni,igy pihennek. Legalábbis én igy vagyok.
Neked van gyereked? Te nem vagy fáradt?
Mert nekem 2 éves igen aktiv,igen hisztis fiam van, örülök,ha a játszótéren elvan én meg kicsit pihenni tudok.
Mert ilyen lett a világ.
Gondolj bele ahol laksz ott átmennek a szomszéd asszonyok sütni együtt, a férjek kártyázni,vagy beszélgetni?
Régen is fáradtak voltak mégis minden emberibb volt.
Ezek szerint mi valami különleges helyen vagyunk vagy nem tudom. Itt a játszótéren még csak egyetlen k.csög nővel találkoztam, de hát azon nem is csodálkoztam (etnikum, 20 évesen vagy 5 kölök, hát na...) Itt, pedig egyáltalán nem jó környék, az a szokás, hogy köszönnek egymásnak az emberek, ha a picik elkezdenek barátkozni, akkor a nagyok is szóba elegyednek, még ha csak pár mondatra is.
Néha én is fáradt vagyok, de mindig erőt veszek magamon, ha pl egy kedves idős néni vagy bácsi elkezd gagyogni a babával a buszon vagy a boltban, lehet, hogy neki az egész napja szebb lesz ettől.
A morcos anyukákat meg sokszor sajnálom, mert néha tényleg egyfajta védekezés ez. Biztos nem mindegyiküknek boldog a házassága, nyugodt természetű a babája, csak sajnos elfelejtik azt is, hogy ha mosolyognak, akkor a világ is visszamosolyogna rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!