Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak neki tápszert?

Adjak neki tápszert?

Figyelt kérdés

10 hetes a lányom, 2800 grammal született, most 4500 g körül van, úgyhogy hízik szépen. Már két este evés után úgy aludt el, hogy szopta a kezét. Ha odaadtam neki a cicit, akkor nem szívta rendesen, vagy el sem fogadta. Csak megtalálta a kezét, és nyugtatja vajon magát, vagy valóban éhes lenne? Amikor én megnyomom a mellemet, spriccel belőle. Akkor tudna belőle enni még ha akarna, nem? Ezzel a cuppogással, (ami nagyon hangos) elbizonytalanít. Gondoltam talán este megpróbálhatnék neki cici után tápszert. Vagy csak akkor, ha már sír is?

És rásadásul nem tud cumisüvegből inni, úgyhogy csak kiskanállal menne a tápszer.

2009. jan. 23. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én kisfiam 12 hetes és folyamatosan a kezét szopizza, de nem éhes, mert nem fogad el semmit. Sokan írják hogy ilyen korban a kezüket majszolgatják a babák, lehet viszket az ínyük.

De ha sok tejed van akkor próbáld meg lefejni és inkább azt add neki.

2009. jan. 23. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én 8hetes babóm is elkezdte a kezét majszolni..de én úgy látom nem akkor amikor éhes. Szerintem ha van tejed ne adj tápszert.
2009. jan. 23. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell neki.

Van tejed, ha akarna, enne.

Lányom sem fogadta el a cumisüveget, a tápszert meg nagy meló lenne kanalazni...

hidd el, a babád akkor is tud szívni tejed a cicidből, ha te már nem tudsz fejni belőle, úgyhogy ha megnyomod, és jön a tej, biztos van tejed!

Hidd el, eszik amennyi kell neki!

2009. jan. 23. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne adj neki!

Egyébként mintha magamat látnám 5 hónappal ezelőtt :)

Én lefejt anyatejjel tömten a kezét rágó kisfiamat, de mivel nem volt éhes, szépen ki is bukta.

Ha megnyomod a cicid és a tej jön belőle, plána ha a töpid sem kér többet, akkor nyugodt lehetsz, van elég tejed!

Felejtsd el a tápit és örülj, hogy van tejed! :D

2009. jan. 23. 22:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ma reggel meg alig várom, hogy felébredjen a manó, mert majd szétreped a mellem. Tegnap mindkettőből etettem este, reggel fél hatkor evett az egyikből, most a másik már nagyon fáj. Azt hiszem, igazatok van, nem kell tápszer, hála Isten!
2009. jan. 24. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!