Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik korábban kezdték a...

Akik korábban kezdték a hozzátáplálást, mennyivel korábban tettétek meg?

Figyelt kérdés

2 és fél hónapos a babám, és nagyon sokat bukik. Már a bukás elleni tápszert is visszabukja. Sinlacot ugye még nem kaphat, de azt hallottam hogy amint elkezd majd szilárdabbat enni elmúlik! Szóval a 4 hónapos üveges kajcsit lehetne 3 hónapos korába már adni?

Jahh és megnézte már doktornéni...nem mondott semmit, csak tápszerről tápszerre váltogatunk...!

Ne hurrogjatok le!!

2010. dec. 21. 13:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én is 3 hónaposan kezdem a kóstoltatást, nálunk a "szilárd" kaját már nem bukta ki úgy, ahogyan a tápszert.

Amúgy én sem értek egyet az lll mellett kampányoló válaszolóval. Itt nem képzeli magát senki okosabbnak egy orvosnál, védőnőnél, kutatónál, hanem mindenki leírja a maga által használt módszert, amit valaki vagy elfogad és alkalmaz, vagy nem.

Mellesleg nagyon unalmas, hogy pár 6 hónapig csak anyatej mániás válaszoló mindenáron rá akarja eröltetni az akaratát és a véleményét másokra.

Kedves kérdező, senki nem hurrog re, legalábbis én biztosan nem.

2010. dec. 21. 16:07
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mégegyszer!
2010. dec. 21. 18:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tápszert adsz neki? A Milupa Milumil Ar-t próbáltátok már? Nálunk az vált be. A hozzátápláláskor figyeld a székletét, mi elkezdtük tápszeres babáimnál 4 hónaposan, de olyan szorulást okozott nekik, hogy 5 hónaposak voltak, mire vissza tértünk rá. Nem okoskodni akartam, remélem Nektek nem lesz ilyen gondotok!
2010. dec. 21. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!