Akik korábban kezdték a hozzátáplálást, mennyivel korábban tettétek meg?
2 és fél hónapos a babám, és nagyon sokat bukik. Már a bukás elleni tápszert is visszabukja. Sinlacot ugye még nem kaphat, de azt hallottam hogy amint elkezd majd szilárdabbat enni elmúlik! Szóval a 4 hónapos üveges kajcsit lehetne 3 hónapos korába már adni?
Jahh és megnézte már doktornéni...nem mondott semmit, csak tápszerről tápszerre váltogatunk...!
Ne hurrogjatok le!!
Én is 3 hónaposan kezdem a kóstoltatást, nálunk a "szilárd" kaját már nem bukta ki úgy, ahogyan a tápszert.
Amúgy én sem értek egyet az lll mellett kampányoló válaszolóval. Itt nem képzeli magát senki okosabbnak egy orvosnál, védőnőnél, kutatónál, hanem mindenki leírja a maga által használt módszert, amit valaki vagy elfogad és alkalmaz, vagy nem.
Mellesleg nagyon unalmas, hogy pár 6 hónapig csak anyatej mániás válaszoló mindenáron rá akarja eröltetni az akaratát és a véleményét másokra.
Kedves kérdező, senki nem hurrog re, legalábbis én biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!