Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hós babák anyukái:babátok...

10 hós babák anyukái:babátok meg tudja fogni és tud inni egyedül a cumisüvegből?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

23.-án lesz 10 hónapos. A cumisüveget utálja. Van csőrös itatópohara is, azt is szereti és egyedül is iszik belőle, de az én kisfiam nem egy nagy ivó sajnos. De inkább a poharat részesíti előnyben. Bár, lehet azért nem iszik, mert még sokat szopik.

2010. dec. 21. 09:37
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én 10 hósom is meg tudja fogni kb fél éves korától. Az más kérdés hogy nem akarja, vagyis csak nagyon ritkán. Játék közben van hogy kiszolgálja magát, de nem ez a jellemző...
2010. dec. 21. 09:50
 13/19 anonim ***** válasza:
72%
Barátnőm kislánya 5 hónapos és már egyedül fogja a cumisüveget és iszik belőle. Nagyon édes :)
2010. dec. 21. 09:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
8,5 hónapos a lányom, de ülve még ő sem iszik egyedül. Fekve is inkább játék neki még a dolog.
2010. dec. 21. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
Az én lányom még nem volt 4 hós,és már egyedül fogta a cumisüveget!!:)
2010. dec. 21. 10:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
én nem mutattam a fiamnak, most 11 hónapos, kb. 1-2 hete fogja meg egyedül, de még nem érti, hogy fel kell emelni, így arra tanítom, hogy ha iszik, akkor feküdjön a hátára, akkor tuti a szájába megy a tea/tápszer. Szóval, mivel nem mutattam, teljesen egyedül jutott eszébe, hogy egyedül is tud inni.
2010. dec. 21. 10:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos a lányom és még nem tudja tartani egyedül. Pedig mindenben nagyon ügyes volt, korán ült, mászott, állt , lépegetett de ez nem megy neki. Nem baj, én mindennek kivárom az idejét, nekem nem fontos, hogy fogja az üveget, vagy igyon egyedül. Igen, minden baba más és más ütemben tanul meg dolgokat, a lényeg, hogy hagyjuk és ne siettessünk semmit!
2010. dec. 21. 10:26
 18/19 anonim ***** válasza:
81%
Helyesbítek. Tudja fogni, de ügyetlenül és nem sikerül innia belőle, valahogy mindig kicsúszik neki.
2010. dec. 21. 10:28
 19/19 anonim ***** válasza:
66%

az én fiam is már 4,5 fél hónapos korától egyedül itta a 125 milis üvegből a tejet. A 330ml-es üvegnél néha segítenem kell, ha elfárad a keze... Nagyon édes.

Szerintem, ezen ne aggódj, én nem tartom semmiféle "alapkövetelménynek". Esetleg igyál te is a cumisüvegből, fogd meg, mutatsd meg neki, hogyan kell. Aztán add át neki. És ezt minden nap. 3-4 hét elteltével, ha nincs változás, akkor szerintem, nincs kedve a babádnak a dologhoz. :)

2010. dec. 21. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!