Baj ha 1éves kisfiam csak fekve tud egyedül inni?
Már bocs, de fekve hogy lehet szépen inni? Inni ülve kell...
És a cumisüvegből egyedül ivás sem valami jó dolog. Miért jó szerinted? Ráadásul fekve?
Ja és hogy válaszoljak: IGEN? BAJ! Baj az, hogy fekve iszik cumisüvegből.
Ülve itasd pohárból. Pár hét alatt szépen megtanulja. Na majd arra lehetsz büszke :)
de, ihatna már egyedül ülve, próbáld igazítani a kezét, hogy mit csináljon. Lehet egyébként, hogy neki így kényelmes, és tudna inni ülve is, de így szeret. Ha melegben kint kap inni, akkor sem dönti meg? Esetleg döntsd te meg, segítsél neki, egyszercsak majd nem kell.
Nálunk a nagy majdnem 3 volt, mire normálisan ivott pohárból, a kicsi meg nem tudott cumisüvegből!! Mindenhová fedős poharat viszünk :S
Az én másfél évesem is fekve issza az ágyban minden reggel és este a kakaót.Napközben iszik ülve, de erről a két alkalomról valahogy nem tudom leszoktatni.
Szerintem nem baj, segíts neki mindig ha ül, mutasd, hogy hogyan döntse, igyál te is előtte, egy idő után menni fog.
Ne aggódj, rá fog jönni magától. Az én kislányom sem akarta fogni a cumisüveget, mindig tartani kellett neki, kb. 1-2 hónapja szinte egyik napról a másikra megfogta és itta egyedül (nem fekve). Most 14 hónapos.
Pedig nekem is olyan messzinek tűnt, hogy egyedül fog inni, és mégis eljött ez is. Ahogy a pohárból ivásra is meg fog érni egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!