Leírnátok részletesen babátok mikor és hogyan kezdett el egyedül enni, inni?
Kisfiam 8 hónapos korára teljesen egyedül kiszolgálta magát innivalóval napközben, Nuby szilikonos fejű csőrösből ivott akkor. Odamászott az itatóhoz, ha szomjas volt, egyedül fogta, letette, ha befejezte. Így 8,5 hónaposan már éjjelre is beraktam az ágyába, hogy ki tudja magát szolgálni, ha szomjas (első éjjel még nem találta, és felkeltett minket elég sokszor), de második éjszakától kezdve ivott belőle, azóta nyugodtan alszunk (még mielőtt valaki rámförmedne, hogy miért nem szoptattam meg: azért, mert mindössze 5 hónapos koráig szopizott csak, nem anyatejre volt szüksége, hanem szomjas volt, vizet ivott). :)
Most 21 hónapos, igazából most kezd teljesen egyedül enni kanállal és villával. Már jó pár hónapja tud, de sokszor pacsmagolt vele, turkált csak a kajában, így az én kezemben is volt mindig egy kanál vagy egy villa, és én is etettem. Most már nem hagyja, kiveszi a kezemből, és mondja is, hogy ÉN FOGOM. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!