10 hós babák anyukái:babátok meg tudja fogni és tud inni egyedül a cumisüvegből?
Én fél éves korában vettem a fiamnak egy csőrös itatót, aminek füle van, abból itta a teáját, aztán rájöttünk, hogy a cumisüveget is simán tudja fogni. Most 8 hónapos, momentán mellettem ül a hordozójában, és issza egyedül a tápszerét.
De mondjuk ő az etetőszékben nem tud még inni, mert ott nem tudja annyira felemelni és megdönteni magának az üveget, hogy jöjjön belőle.
Kisfiam 10 honapos es kb. 1 honapja tudja egyedul meginni a tejet a cumisuvegbol. Nagy segitseg mert csak reggel odaadom neki amikor felebred es amig megissza a kisagyba addig en elkeszulok. :)
Ne aggodj, hamarosan megtanulja. Eloszor ugy probald odaadni neki, hogy csak felig legyen tele, hogy ne legyen nehez az uveg. Magatol kell rajojjon, hogy o azt meg tudja fogni es donteni, meg igy inni.
Próbáld ki úgy, hogy beülteted autós hordozóba, és az ölébe rakod a cumisüveget. (rakj rá fület) Az én fiam is néha csak tátja a száját, de ha rájön, hogy nem megy magától, ő iszik.
Hogy a kislányod miért nem akar egyedül inni, azt mi szerintem nem tudhatjuk, de próbálkozzatok szorgalmasan, esetleg kérdezz rá a gyerekorvosnál, hátha szervi oka van. (pl nem tudja megemelni valami miatt)
JAJ. Mi is 10 hónaposak vagyunk és nincs semmi baja a babámnak. Orvos sem szolt semmit hogy még nem iszik egyedül. Majd fog inni a tied is ha majd ő ugy akarja.
Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!