Felültetnéd a 10,5 hónapos babádat szánkóra?
Figyelt kérdés
Nem egyedül, hanem a 6 éves nővére ülne mögötte. Vagy még így is veszélyes? Sajnos a férjem késő estig dolgozik, így nem tudom a nagyot szánkóztatni, ha a pici babakocsiban van. Nagyszülők messze laknak sajnos.2010. dec. 17. 21:49
1/11 anonim válasza:
Háttámlásra igen, amúgy nem-. akkor inkább vennék egy bobt (múlt héten vettük 1700 ft-ért tescoban) arról nem tud leesni. Tavaly volt ennyi idős a lányom és a támla nélküli nem mertem felültetni. Ismerősöm fia akkor 13-14 hónapos volt, de egy-egy bukkanó miatt esett róla akkorákat... A bob jobb.
2/11 anonim válasza:
Ha a 6 éves tud vigyázni rá,akkor igen. Átfogja a derekát,és nem lesz semmi baj.
3/11 A kérdező kommentje:
A bobra fel tudnak ülni ketten is? Mindenképpen úgy kellene, hogy egyszerre üljenek rajta, mivel egyedül mennék velük.
2010. dec. 17. 22:02
4/11 A kérdező kommentje:
Elég megbízható, és nyugis a lányom, csak attól tartok, hogy a pici elkezd ficeregni...
Amúgy teljesen sima terepen húznám őket, egy beépítetlen utcában, ahol az aszfaltos út van, csak még nem épültek fel a házak.
2010. dec. 17. 22:05
5/11 anonim válasza:
Húzd nyugodtan. legrosszabb esetben huppannak egyet a hóba. Abból meg nagy baj nem eshet (hacsak nem 80-al húzod őket).
6/11 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ha simán sétálva mentek, még ha leesik is a pici, akkor sem lesz semmi baja. :) Menjetek nyugodtan.
7/11 anonim válasza:
első vagyok: bocs, azt nem kalkuláltam bele, hogy a nagy mögötte fog ülni. ÚGy asszem megpróbálnám én is. Végülis óriási nagy dolog nem fog történni. Maga a húzástól nem esik le egy 11 hós, csak ha buckára megy a szánkó.
8/11 anonim válasza:
Szerintem menjetek nyugodtan!Úgysem 100-al gázzal húzod a szánkót!Még a nagytesónak szerintem tetszeni is fog,h együtt szánkózhatnak!Aztán picit tedd bele a kocsiba,h lásson benneteket és pörgesd meg a nagyot,h azért ő ebből se maradjon ki!Én a havat lapátolom úgy,h a kocsiból nézi.
9/11 anonim válasza:
Mi is bobot vettünk éppen a leírtak miatt.A lányom 3 éves a fiam 9 hónapos.....Még én is elférek a lányommal eggyütt a bobban. :)
10/11 anonim válasza:
szia! menjetek nyugodtan! az én lányom 11 hónapos és imádja a szánkózást! nálunk viszont csak 2 éves bátyó ül mögötte :)
én úgy vettem észre, most ez az egyik legbiztonságosabb közlekedési mód a kicsiknek - nálunk minden tiszta jég! én csúszkálok, ők meg feszítenek a szánkón :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!