Érett vagy a szülő szerepre? (Teszt humorral megáldott egyéneknek)
Kész vagy-e a gyerekvállalásra? (Teszt csak humorral megáldott egyéneknek)
A következő tesztsorral eldöntheted, hogy kész vagy-e a gyerekvállalásra.
1) Keverj össze mézet vajjal, és kend a függönyre, fotelra, ajtókilincsre. Tenyerelj bele, maszatold széjjel. Takaríts.
2) Kérj kölcsön egy köbméter LEGO-t, vagy egy kiló jancsiszöget, és szórd szét a lakásban. Bekötött szemmel menj ki a konyhába és a fürdőszobába. Ha felkiáltanál, gondolj arra, hogy éjjel azzal fölébresztenéd a gyereket.
3) Menj el az állatkertbe, és az akvárium egyik polipját tedd bele egy nejlonzacskóba. Egyik csápja sem lóghat ki.
4) Az állatkertben kérj kölcsön két kecskét. Menj el velük vásárolni. Egy percre sem szabad szem elől tévesztened őket, és minden károkozásukat ki kell fizetned.
5) Egy vizeskancsót a konyhában egy zsinórral lógass le a plafonról. Lökd jól meg. A himbálózó kancsóba kiskanalanként lapátolj bele egy nagy tál reszelt almát.
6) Egy zsákot tölts meg négy kiló homokkal. Éjjel kétóránként keljél fel, és egy óráig hordozd körbe a karodban. Közben énekelj.
7) A hölgyek kötözzenek a derekukra egy nyolc kilós homokzsákot, és úgy járkáljanak. Kilenc hónap múlva kiönthetnek belőle két kiló homokot. Az urak a havi fizetésük felét adják a szegényeknek.
ez még viccnek is rossz.
azért nem ilyen átokfajzatok a gyerekek, csak fegyelmezni kell őket, rendre szoktatni.
6 hónapos terhes vagyok. Vissza tudom még csinálni???????
:D Jópofa volt így reggelre.
Mire a végére értem, könnyek hullanak a szememből a nevetéstől:-))))
Ez igazén kellemes ébresztő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!