Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ha a kisfiam csak a...

Normális ha a kisfiam csak a zúgó légmelegítő mellett tud aludni, kb 27fokban?

Figyelt kérdés
Születése óta fázós,de ez már nekünk is sok.Egyszerűen ha kikapcsolom akkor felébred,ha megy mellette,és meleg van lerúgja magáról a takarót ,felpóckolja a lábát és akkorát szunyál..Már arra gondoltunk,hogy megnyugtatja a zúgás,mert nekem olyan munkaköröm volt,hogy zúgtam a pocakomnál mikor terhes voltam..ez mind szép de mit csináljak ha már nem kell fűteni.Ja és ha kikapcsolom a fűtőt kisírja magát.magam mellé teszem úgy szuperul alszik-ő,de én nem,mert kitúr,de ha vissza rakom akkor is kisírja magát.vele alszom,mert nem merem így itt hagyni egyedül a szobában.Már attól félek,nehogy károsítsa a zúgás valahogy.nem olyan hangos,meg lehet szokni-orion léghűtő-fűtő.Mondjuk jobb lenne csendben aludni,sztem ő is kipihentebb lenne...mit tegyek?
2009. jan. 21. 23:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mi júliusban születtünk a legnagyobb melegben,ill akkor 3napig hűvös volt,de utána kánikula,de iszonyat fázott.Annyira be kellett öltöztetni,hogy már csak lestünk és úgy érezte jól magát,most ahol a bébiőr mér 27-28fok va,de ő egy méterrel lejjebb alszik ,ott kb 25,26 ha távolabb vinném sokkal hűvösebb lenne és nem tudom akkor ,hogy aludna,mert ha nagyon fáradt és kikapcsolom akkor ha hűl a szoba már felébred....de azért kipróbálom..a ciciről leszokást nekünk is tanulni kellene de most beteg és nincs szívem nem odaadni.
2009. jan. 22. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!