Normális ha a kisfiam csak a zúgó légmelegítő mellett tud aludni, kb 27fokban?
Figyelt kérdés
Születése óta fázós,de ez már nekünk is sok.Egyszerűen ha kikapcsolom akkor felébred,ha megy mellette,és meleg van lerúgja magáról a takarót ,felpóckolja a lábát és akkorát szunyál..Már arra gondoltunk,hogy megnyugtatja a zúgás,mert nekem olyan munkaköröm volt,hogy zúgtam a pocakomnál mikor terhes voltam..ez mind szép de mit csináljak ha már nem kell fűteni.Ja és ha kikapcsolom a fűtőt kisírja magát.magam mellé teszem úgy szuperul alszik-ő,de én nem,mert kitúr,de ha vissza rakom akkor is kisírja magát.vele alszom,mert nem merem így itt hagyni egyedül a szobában.Már attól félek,nehogy károsítsa a zúgás valahogy.nem olyan hangos,meg lehet szokni-orion léghűtő-fűtő.Mondjuk jobb lenne csendben aludni,sztem ő is kipihentebb lenne...mit tegyek?2009. jan. 21. 23:25
1/11 anonim 

válasza:

Az én kislányom mikor pár hónapos volt úgy aludt nagyokat ha a kiságy egyik végébe a lába felöl bekapcsolva hagytam a hajszárítót.Ez nem biztos hogy jó ötlet de lehet hogy nektek is bevállna.Lehet hogy a hang megnyugtatja.
2/11 A kérdező kommentje:
Na de ez meddig jó így?sztem így nem tud rendesen pihenni...már a pocakban is ezt hallgatta ,most 6hónapos és ha kikapcsolom felkel,tanácstalan vagyok..ja a hajszárítónk sztem hangosabb...
2009. jan. 21. 23:31
3/11 anonim 

válasza:

Hát persze csakis hajszárítót zúgass neki, hátha úgy jársz mint a kolléganőm tesója akinek kigyulladt a baba mellet a hajszáírtó, persze a gyereket egyedül hagyták. Szerencsére nem történt baj de töténhetett volna. Ilyen esetben csak az marad hogy leszoktatod róla. Nem tudom mennyi idős a babád de ez így nem jó, hogy csak zajra alszik el. Hagyd sírni. Sajnos nem tudsz mást tenni. Egy éjszaka és meglátod elfelejti. Még mindíg jobb mint egyik zajról a másikra szoktatni.
4/11 A kérdező kommentje:
Hátha csak egy éjszaka lenne,de ez a fiúcska nem sír,visít.Mintha nyúznák,akaratos,hajszárító t nem zúgatnék de nem tudom még mi lesz..már azon gondolkodom,hogy felveszem a hangját és azt játszom majd le neki,de ez nonszensz..el hesegetem inkább a gondolatot,mert tényleg meg kell tanulni rendesen aludni..Amúgy állandó alvás problémáink vannak.
2009. jan. 21. 23:54
5/11 anonim 

válasza:

Nálunk ez a hajszárítós dolog nem hetekig tartott,és nem volt annyira hangos de amikor a kórházból hazajöttünk nem aludt el csak akkor ha volt valami háttérzaj.Aztán pár alkalom után elmaradt ez is,és maradt a tv háttérzajnak a picurkámnak.
6/11 anonim 

válasza:

minden kisbaba szereti a bugo hangokat, az anyameh zajaira emlekezteti oket...az enyem imadja, ha porszivozok, mindig elalszik tole. Szerencsere, o enelkul is el tud aludni.
Szerintem mindig vidd egy kicsit tavolabb ezt a huto-futo berendezest az agyatol. Szep fokozatosan tavolits el. Minden nap egy kicsit tavolabb tedd tole.
7/11 anonim 

válasza:

Régebb énekeltek a gyerekeknek, szerintem ez sem rossz ötlet, szóval jobb mint a hajszárító
8/11 anonim 

válasza:

nekem is van gyerekem,ugy hogy tudom mirol beszelsz akkor mikor mindenki azt mondja konnyen persze hogy szokasd le stb.. igen tenyleg ezt kell csak ahoz sziv is kell hogy hallgasuk mi anyak hogy az akit a legjobban szeretunk mindennel uvolt ordit, en nekem a lanyom csinalta ejszakakon at mikor a cicirol le kellet hogy szoktassam mert tiszta laz voltam es nem adhattam oda neki,de mindenkepen mig kicsi addig probald leszokatni, mert kesobb meg roszabb lesz! pl nekem a lanyom enni a computer asztalon eszik, nem ul bele az etetoszekebe :)))
9/11 anonim 

válasza:

Szoba méretének függvényében azt nem tudod megcsinálni, hogy egyre messzebb teszed tőle szép fokozatosan, minden nap kicsit messzebb? Így nem azonnal vonnád meg, csak fokozatosan "lehalkítanád".
10/11 anonim 

válasza:

Teljesen ugyanezt csinálom hónapok óta, mint te! Minden áldott nappali alváshoz be kell kapcsolnom a hósugárzót neki, és éjszaka is megy. Nálunk azért alakult ki azt hiszem, mert szeptemberben született. Még nem fűtöttünk, csak neki a szobában. megszokta a hangot, anélkül képtelen aludni. Ha véletlenül alszik, a legkisebb rezzenésre felébred és vége. Nem tudok mást csinálni, beszereztem egy olyat, ami hideg levegőt is tud fújni. igy kapcsolgatom neki, ha tul meleg kezd lenni a szoba, akkor hideget fujatok. Fogalmam sincsen meddig fog így menni még, az én fejem már fáj az állandó berregéstől, ő meg látszólag szuper jól alszik tőle. Ha esetleg sikerül valahogy leszoktatnod róla, írd meg hogyan:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!