Eddig olyan jól megette a gyümipüréket a kisfiam, mostanában, eg nem szereti. Lehet ez összefüggésben azzal hogy jön a foga? Mert szegénykém fogzik.
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 16:46
1/5 anonim 

válasza:

Az enyém is válogatósabb egy hete kb.6hósak vagyunk,még nincs fogunk
2/5 anonim 

válasza:

Lehet bizony. Az én lányom se eszik rendesen amióta jönnek a fogai. A múlt hónapba még 20 dkg-t se hízott.
3/5 anonim 

válasza:

Én azt figyeltem meg, hogy ha van valami favorit kajcsi, amit nagyon szeret, és elég sokat eszik belőle egy idő után megunja. Mi így jártunk a banánnal. Régen oda volt érte, de most nem kell neki. Az alma - krumpli főzeléket is megunta, úgy hogy külön a reszelt almát sem volt hajlandó megenni. Most 1 hó kihagyással ismét adtam neki, most tátott szájjal nagy örömökkel fogadta...
4/5 anonim 

válasza:

Utolsó vagyok, a fiam 6,5 hónapos. A fogzás miatt is lehet. Bár nekünk már van 2 fogacskánk
5/5 A kérdező kommentje:
de a tápszert ugyanúgy megeszi
2009. jan. 21. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!