Megkezdjem az almaleves hozzátáplálást vagy még korai?
Tudom nagy vitát indító kérdés, épp ezért kérlek Titeket, tényeket, tapasztalatokat írjatok, ne azt, hogy ezt meg azt mondják.
Fiam 2 hós, csak anyatejes, nagyon jól fejlődik. Mellette teázik, doki javasolta, hogy váltsuk ki a teát szűrt, majd 3 hós korára szűretlen almalével. Először kevejem, majd tisztán. A teát igényli, napi max 1 decit iszik. Árthatok neki, ha ilyen korán kezdem? Azt mondta a szűretlen lé segíthet átlendülni a hasfájáson. Tapasztalataitok?

3/4 víz 1/4 almalé,másnap fél-fél,utánna 3/4 alma 1/4 víz,ha nincs gond tisztán mehet az alma.
Én mindig megvettem a szűrt üvegeseket,szűretlent nem adtam,legfeljebb utánna jöttek a nehezebb itókák pl.banán-sütőtök-ő.barack-szőlő....
Nekünk csak az idő segített a hasfájáson 3 1/2 hónapig volt utánna megszünt.

Szia!
Szerintem korai. Mi 3 hónaposan kezdtük, de az én kislányom tápszeres baba (sajnos) Félő, hogy el fogja utasaítani a cicit, vagy legalább is mindig követelni fogja előtte a kis almalevét. A Barátnőm kislánya is ilyen volt, ő figyelmeztetett, de én akkor is elkezdtem neki adni az almalevet. Volt úgy, hogy rohantam a dokihoz, hogy miért üvölt a kicsikém evés előtt. Hát az almlé finomabb mint a tápszer.....
Egyébként én gyümicentrifugával facsartam az alma levét, és mindig kiskanállal adtam. Kezdetben a gyümölcs és zöldségpürét is ezzel hígítottam.
Szóval ne kapkodd el, ráérsz még vele szerintem.
Üdv: Kriszta

Én még várnék vele :)
Mi 5 hósan kezdtük, de szerintem már 4 hósan is lehet!

Én vagyok akit lepontoztatok.Nem tudom miért,de régen tényleg így volt,kérdezzetek utána.Nem lesz semmi baja ha egy pár mokkáskanálnyit adsz neki
A kérdezőnek:Ha meg az orvosodnak sem hiszel nem tudom nekünk ,hogy fogsz..??..akkor ezek szerint mégsem mondtam hülyeséget...az üvegesről meg csak annyit,hogy arról sem tudhatod honnan az az alma amiből van,hiába a sok gyártási bevizsgálás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!