Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A férjem alkoholista, merjek-e...

A férjem alkoholista, merjek-e babát vállalni ennek ellenére is?

Figyelt kérdés

A férjem nem az a tipikus alkoholista,hogy minden nap lerészegedik.Hanem minden áldott nap megissza az adagját,nem tudom pontosan mennyit,de nem szokott berúgni,csak látom rajta,hogy ivott.(Kívülálló észre sem venné,hogy ittas)

Amúgy nem rossz vele együtt élni,mert szeret dolgozni,meg itthon is segít,ráadásul mindig a kedvemet keresi,jó ember és tényleg szeretjük egymást.

Csak attól félek,hogy az alkohol miatt több rá az esély,hogy a babánk nem lesz egészséges.

Én 28 éves vagyok,ő pedig már 38 éves lesz,mindkettőnknek ez lenne az első babánk.

Az elvonóra nem tudom rávenni,mert az a meggyőződése,hogy egy igazi férfinek innia kell.

Mit javasoltok?

2009. jan. 21. 11:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus! Neked semmi önkritikád. Én vagyok akit 41%-ra pontoztak de nem érdekel. A lényeg hogy igen is csak te segíthetsz abban hogy az életed jobb legyen. Először is biztos vagyok benne hogy szép fiatal nő vagy! Tessék társaságba járni, esetleg a neten ismerkedni vagy könyvtárban vagy mit tudom én hogy hol lehet isemrkedni abban az országban ahol élsz. Az anyagi dolgot megértem de csak a lóvé miatt nem szabad az egész életedet tönkre tenned! Amíg nincs gyerek addig könnyebb kilépni egy kapcsolatból. Továbbra is tartom a korábbi véleményemhez hogy ne szülj egy ilyennek. Ráadásul ott az élő példa előtted ahogy írtad is. Tehát te is tudod hogy kutyából nem lesz szalonna. Kérlek ne cseszd el az életedet mert abból csak egy van és ki tudja meddig tart. Legyél boldog mert neked is megjár a boldogság és ahogy a szavaidból kiveszem meg is érdemled. Keress barátokat ne gubózz otthon. Nincsenek itthon normális rokonaid akikhez haza tudnál jönni? Ne emészd magad hanem cselekedj minél előbb és lépj ki ebből a borzalmas kapcsolatból!
2009. jan. 23. 22:25
 12/14 A kérdező kommentje:
Amúgy egyetértek veled;de milyen önkritikáról beszélsz?
2009. jan. 24. 15:23
 13/14 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem tolongtak az ajtóm előtt a férfiak,hogy lett volna választási lehetőségem,pedig sokan szépnek tartanak.

Szóval eddig nem sikerült az életem,de még nem adtam fel.Ha jön egy lehetőség megragadom!"

Ez a mondat csupa negatívum. Erre értettem. Pedig biztosan akadna udvarlód de ahhoz ki is kéne mozdulnod. Szóval sajnállak és legyél bátor! Változtass az életeden. Sok boldogságot kívánok.

2009. jan. 24. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kiakadtam a naív hozzászólások miatt, meg rajtad is, hogy ennyire naív vagy. Az emberek nagy része még hisz a megváltozásban? Ébredjetek már fel, ez nem mese.

Alkoholista apával nőttél fel, és még azon gondolkodsz, hogy szűljél-e egy piásnak? Normális vagy te? El kellene menned pszichológushoz, és komolyan el kellene beszélgetned veled. Hihetetlen, hogy nem tanulsz a saját életedből. Ezt akarod a gyerekednek is?

Hihetetlen, hogy milyen buta emberek vannak. Ennyi a véleményem rólad.

Ha megszülöd a gyereket, majd kihez fogsz fordulni? Majd jön a következő kérdés "Alkoholista a férjem, ver engem és a gyerekemet, mit csináljak?"

Ha ez lesz nem foglak sajnálni, csak a szegény gyereket. És te is hibás leszel az elszúrt életében.

Ennyi, és jöhet a lepontozás. De hát az igazság általában fáj.

2009. dec. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!