A férjem alkoholista, merjek-e babát vállalni ennek ellenére is?
A férjem nem az a tipikus alkoholista,hogy minden nap lerészegedik.Hanem minden áldott nap megissza az adagját,nem tudom pontosan mennyit,de nem szokott berúgni,csak látom rajta,hogy ivott.(Kívülálló észre sem venné,hogy ittas)
Amúgy nem rossz vele együtt élni,mert szeret dolgozni,meg itthon is segít,ráadásul mindig a kedvemet keresi,jó ember és tényleg szeretjük egymást.
Csak attól félek,hogy az alkohol miatt több rá az esély,hogy a babánk nem lesz egészséges.
Én 28 éves vagyok,ő pedig már 38 éves lesz,mindkettőnknek ez lenne az első babánk.
Az elvonóra nem tudom rávenni,mert az a meggyőződése,hogy egy igazi férfinek innia kell.
Mit javasoltok?
"Amúgy nem tolongtak az ajtóm előtt a férfiak,hogy lett volna választási lehetőségem,pedig sokan szépnek tartanak.
Szóval eddig nem sikerült az életem,de még nem adtam fel.Ha jön egy lehetőség megragadom!"
Ez a mondat csupa negatívum. Erre értettem. Pedig biztosan akadna udvarlód de ahhoz ki is kéne mozdulnod. Szóval sajnállak és legyél bátor! Változtass az életeden. Sok boldogságot kívánok.
Kiakadtam a naív hozzászólások miatt, meg rajtad is, hogy ennyire naív vagy. Az emberek nagy része még hisz a megváltozásban? Ébredjetek már fel, ez nem mese.
Alkoholista apával nőttél fel, és még azon gondolkodsz, hogy szűljél-e egy piásnak? Normális vagy te? El kellene menned pszichológushoz, és komolyan el kellene beszélgetned veled. Hihetetlen, hogy nem tanulsz a saját életedből. Ezt akarod a gyerekednek is?
Hihetetlen, hogy milyen buta emberek vannak. Ennyi a véleményem rólad.
Ha megszülöd a gyereket, majd kihez fogsz fordulni? Majd jön a következő kérdés "Alkoholista a férjem, ver engem és a gyerekemet, mit csináljak?"
Ha ez lesz nem foglak sajnálni, csak a szegény gyereket. És te is hibás leszel az elszúrt életében.
Ennyi, és jöhet a lepontozás. De hát az igazság általában fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!