Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A habtapit használjátok annak...

A habtapit használjátok annak ellenére, hogy híre ment, hogy káros? Esetleg vásárolt azóta vki?

Figyelt kérdés
Jó dolognak tartom amúgy, és szükségem lenne rá itthon, de aggódok a híresztelés miatt. Vagy csak, ha megeszi? Már elmúlt 14 hós a babám, nem rágcsálja úgy a dolgokat, mint mikor kisebb volt.
2011. máj. 2. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Manapsag mar mindennek hire megy,miszerint minden karos...igy a belelegzett levego is az,sot az a legkarosabb,csak az a sz@r,hogy anelkul nem tudnank elni.

Nem kell mindennek akkora feneket keriteni,nem lesz tole semmi baja a babadnak :)

2011. máj. 2. 10:01
 2/9 anonim ***** válasza:
mi eltettük, de így belegondolva nem is hiányzik...
2011. máj. 2. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Mikor kitört a botrány, nem tettem el. Eleve volt rajta egy pléd, mivel rágcsálta a lányom. Múlt héten szedtem föl, mert már nincs hűvös, hogy kelljen. Másrészt elindult a drágám, így 3 mp-nél többet nem is töltene rajta. :-)
2011. máj. 2. 10:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a hírek után vettem, mostmár csak bevizsgáltat árulnak!
2011. máj. 2. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is a hírek után vettem, bár ez nem kimondottan habtapi, hanem szivacspuzzle, de nagyon elégedett vagyok vele!!!!
2011. máj. 2. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ugyanazt használom mint eddig!

Annyi különbséggel, hogy mostmár nem idebent, hanem kint a teraszon. Mióta jó idő van, állandóan kint lenne a fiam. Annyira viszont még nincs meleg, hogy a járólap felmelegedjen, meg elég kemény is, szóval kettős funkcióval használjuk kint!

2011. máj. 2. 13:47
 7/9 anonim ***** válasza:

én nem is csak pár napja szedtem fel, de csak azért mert új padlószőnyeget kapott a gyerekszoba...

most van 80db eladó

mi evvel raktuk ki a szobát tök jó volt

2011. máj. 2. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta, hogy ha ez tényleg rejtene bármilyen reális veszélyt, akkor őket hivatalosan is értesítenék, és akkor mi is tőlük tudjuk mg. Tehát amíg a neten vagy a tényekben hallok ilyesmit, addig nem kell vele foglalkozni.

Amúgy meg nem tettem el, mert ugyan az én kislányom is jár-kel már, de időnként azért leül játszani és örülök, hogy nem a csupasz parkettára.

2011. máj. 2. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Vettem nem szédszedhetős kicsi darabosat, hanem 60x60-as szivacs puzzlet én is. (4db/csomag) Tetszik is neki, nem szedi föl, ráül, játszik rajta. Köszi a válaszokat!
2011. máj. 5. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!