A habtapit használjátok annak ellenére, hogy híre ment, hogy káros? Esetleg vásárolt azóta vki?
Manapsag mar mindennek hire megy,miszerint minden karos...igy a belelegzett levego is az,sot az a legkarosabb,csak az a sz@r,hogy anelkul nem tudnank elni.
Nem kell mindennek akkora feneket keriteni,nem lesz tole semmi baja a babadnak :)
Én ugyanazt használom mint eddig!
Annyi különbséggel, hogy mostmár nem idebent, hanem kint a teraszon. Mióta jó idő van, állandóan kint lenne a fiam. Annyira viszont még nincs meleg, hogy a járólap felmelegedjen, meg elég kemény is, szóval kettős funkcióval használjuk kint!
én nem is csak pár napja szedtem fel, de csak azért mert új padlószőnyeget kapott a gyerekszoba...
most van 80db eladó
mi evvel raktuk ki a szobát tök jó volt
Nekem a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta, hogy ha ez tényleg rejtene bármilyen reális veszélyt, akkor őket hivatalosan is értesítenék, és akkor mi is tőlük tudjuk mg. Tehát amíg a neten vagy a tényekben hallok ilyesmit, addig nem kell vele foglalkozni.
Amúgy meg nem tettem el, mert ugyan az én kislányom is jár-kel már, de időnként azért leül játszani és örülök, hogy nem a csupasz parkettára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!