Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is olyan a babája,...

Másnak is olyan a babája, hogy egész nap csakis rajta lógna? Hogyan oldják meg az otthoni munkát?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
ugy hogy káosz van nálunk.most is épp ringatom,hogy elaludjon,mert ilyenkor szokott.ti mennyi idösek vagytok?nálunk még a kenguru se jöhetne szóba mert akkor a 9 és fél kilos babikam miatt derekam kilenne egy csöppet:D
2009. jan. 21. 11:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az enyém nem lóg rajtam, de most állt fel, és elengeni a járókát még nem tudja, úgyhogy 3 percenként állva-kapaszkodva üvölteni kezd. Amikor már elönt a szennyes edény-és ruhakupac, belerakom az etetőszékébe, adok a kezébe valamit, és mondókázok, énekelek neki, s közben dolgozom.
2009. jan. 21. 11:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Ő még csak 5 hetes, de már elrontottam valamit. :) Csakis anya kell neki, másnál sír, csak akkor tudom letenni, ha elaludt. És persze keveset alszik...
2009. jan. 21. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy nincs jó lakva az 5 hetes baba
2009. jan. 21. 11:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Annyi tejem van, hogy kifolyik a száján kétoldalt és csak az eggyik mellemet tudja kiszívni.
2009. jan. 21. 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én kislányom is így kezdte, nappal alig aludt és ezért a kiságyban általában csak sírt. Én eleinte 2 hós koráig főként pólyában, majd csak a bébihordóban oda vittem, ahol éppen voltam. Letettem úgy, hogy lásson vagy halljon, rádiót vagy tévét kapcsoltam és úgy elvolt. Aztán egyre több mozgást igényelt, úgyhogy egyre többször tettem ki vízszintesbe a kanapéra vagy az ágyra és most 4 hónapos múlt, de akár egy-másfél órát is elvan így egyedül.

Remélem nektek is kialakul majd valami, amitől könnyebb lesz!

2009. jan. 21. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:
egyik...
2009. jan. 21. 11:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak anyásabb babák, nekem fordítva volt. 2,5 hóig elvolt a pihiszékében amíg főztem mostam takarítottam, /prsze mellettem a konyhában/ mostmár 5 hós és egész nap itt kell ülnöm, mert már a pihiszéksem jó neki. Reggel van 30 percem, hogy mindent megcsináljak, amúgy meg hétvégén főzök mindig nagy adagot aztán megy a fagyasztóba porciózva, és így csak meg kell melegíteni vagy félkészen van és csak be kell dobni a sütőbe.

Egyserűen még csak 5 hete van itt a világban hideg van, furcsa zajok vannak , meg különben is, csak téged ismer immáron 11 hónapja :D

2009. jan. 21. 12:31
 9/9 A kérdező kommentje:
:)
2009. jan. 21. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!