Másnak is olyan a babája, hogy egész nap csakis rajta lógna? Hogyan oldják meg az otthoni munkát?
Az én kislányom is így kezdte, nappal alig aludt és ezért a kiságyban általában csak sírt. Én eleinte 2 hós koráig főként pólyában, majd csak a bébihordóban oda vittem, ahol éppen voltam. Letettem úgy, hogy lásson vagy halljon, rádiót vagy tévét kapcsoltam és úgy elvolt. Aztán egyre több mozgást igényelt, úgyhogy egyre többször tettem ki vízszintesbe a kanapéra vagy az ágyra és most 4 hónapos múlt, de akár egy-másfél órát is elvan így egyedül.
Remélem nektek is kialakul majd valami, amitől könnyebb lesz!
Vannak anyásabb babák, nekem fordítva volt. 2,5 hóig elvolt a pihiszékében amíg főztem mostam takarítottam, /prsze mellettem a konyhában/ mostmár 5 hós és egész nap itt kell ülnöm, mert már a pihiszéksem jó neki. Reggel van 30 percem, hogy mindent megcsináljak, amúgy meg hétvégén főzök mindig nagy adagot aztán megy a fagyasztóba porciózva, és így csak meg kell melegíteni vagy félkészen van és csak be kell dobni a sütőbe.
Egyserűen még csak 5 hete van itt a világban hideg van, furcsa zajok vannak , meg különben is, csak téged ismer immáron 11 hónapja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!