Melyik kerül kevesebbe? Otthoni főzés vagy az üveges?
Sorstárs!
Nekem villanytűzhelyem van, nyáron csak 3-4 naponta főzök magunkra is, ha nem ezt tenném, valószínűleg a gyedemet a villanyra fizetnénk.
Ha olyat főzök, amiből ehet a lányom is akkor azt kap, de ez egyrészt ritka, másrészt 2-3 napig nem adom neki ugyanazt.
Én a helyben lévő 3 Dm-et és 2 Rossmannt szoktam végigfutni, hátha találok akciós, közeli lejáratú kaját.
Pl múltkor 92 ft-ért vettem Hipp jó éjt papit, másnap meg 150 ft-ért Hipp főzelékeket, 2 félét is.
Valamelyik nap a Tescoban kellett vennem Univer 269-ért meg 275-ért na de ez nagyon ritka.
Zömében üvegeset eszik a lányom amiatt is, mert olyqanokat is adni akarok neki, amiket mi pl nem eszünk.Pl olyan főzelékeHa akciós, vagy féláron van akkor a gyümölcspürét is inkább poharasban veszem és nem turmixolgatok.Az enyém úgy 1 nap altt megbarnul, akkor meg már nem szívesen eszi.
És arról nem is beszélve, hogy amit elfőzőcskézek idő, inkább a lányomra fordítom és tanulunk valamit.8 hónapos lesz és pápázik, most szeretném tapsizni tanítani :)
A te babád már nagyobbacska, könnyebb neki főzni. Már ki tudsz venni a ti ételetekből, levesből zöldséget, husit stb.
Sok ismerős anyuka készít egyszerre nagyobb adagot, és fagyaszt.
Ha főzök a lányomnak, akkor én is nagy adagot csinálok és lefagyasztom, mert naponta nincs kedvem pepecselni, újra és újra bekapcsolni a tűzhelyet, mosogatni stb. Úgyhogy így szerintem gazdaságos.
De bébiételben veszek neki olyat, amit itthon nem tudok, vagy csak nem merek megcsinálni. A bébiételek nem olcsók, de ma már az áram, gáz, víz sem sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!