Hogyan beszéljem le anyósomat élete legrosszabb döntéséről?
14:45nak
"de kijelenteni, h elhagylak, ha megszülöd, megint csak gáz" persze persze gáz de forditott esetben amikor a nő a nem szül mert még nem érzi ugy és a fickó belekényszeriti ugyanezzel a szöveggel ha nem szülsz elhagylak? Egyik se jobb nem?
Valahogy mindig a fickó a hibás, olyat még nem olvastam hogy de tróger ez a nő mert szül/vagy épp nem szül gyereket....
én már olvastam ilyet nemrég, a nő volt a tróger, mert nem akart szülni. szóval van ilyen verzió is:D
de itt az ember tényleg gáz, ebben remélem kiegyezünk:)
szép napot nektek!
Majd írj vissza, hogy mit sikerült beszélned az anyósoddal!
Az élettársa tényleg egy him, nem dolgozik és fél, hogy elveszíti a szabad idejét. Nem is érdekli, hogy az élettársát, (az anyósodat) mi érdekli. Elbulizza a pénzt? Akar dolgozni vagy élvezi a szabadságot?
Az ikrek születésével ismét családba kerülne, ahol foglalkoznia kellene anyóssal és a gyerekekkel is, mellette dolgoznia.
Nagyon megbánná az anyósod, ha elvetetné.
Beszélgettünk. Százaszsepi, bőgés érvek és ellenérvek röpködtek ezerrel.
Végül arra a dötésre jutott, hogy megvárja a 12hetes ultrahangot és ha a babák egészségesek, akkor megtartja őket.
Hihetetlenül megkönnyebbült.
A hímnek pedig ultimátumot adott: vagy vállalja a felelősséget, vagy elmegy, de örökre.
Még ittvan, de nagyon gondterheltnek látszik. Biztos ami biztos, kapott egy csomag szemeteszsákot, hogy abba pakolja a cuccait, ha meggondolta magát. De az ipsének nincs hova mennie, szerintem marad és elmegy dolgozni. Ez is az ultimátum része. négy hete van.
Anyós most 10 hetes terhes, nagyon szorítunk, hogy minden rendben menjen!
utolsónak: Igen a kérdező is csak addig kardoskodott a pasi ellen mig a babákról van szó. Korábban is kérdeztem együtt laknak e miből fognak megélni, de a gyakorlati kérdésekről nem ir egy sort sem csak hogy a "hím" milyen bunkó, paraszt stb.
Csodaszép lesz két baba egy gyedes 39 éves nővel meg egy állástalan vagy 100.000 forintos keresettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!