Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan beszéljem le anyósomat...

Hogyan beszéljem le anyósomat élete legrosszabb döntéséről?

Figyelt kérdés
Anyósom mindíg is vágyott még egy gyerekre. Nemrég abbahagyta a fogamzásgátlót, és teherbe esett. Most 39 éves. Együtt élünk, és nagyon imádja a kisunokáját, de még mielőtt én terhes nem lettem is elmondta ezt a vágyát. Mikor hazajött a nőgyógyásztól rettenetesen boldog volt, nekem mondta el először, alig várta hogy az élettársa is hazaérjen. A hím (viselkedése uán nem érdemli meg a férfi megszólítást) kijelentette, hogyha anyós megtartja a gyerekeket (ikrek) akkor elhagyja. Anyós nagyon szomorú és komolyan fontolgatja az abortuszt, mert szereti ezt a hímet.
2010. dec. 13. 14:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

14:45nak

"de kijelenteni, h elhagylak, ha megszülöd, megint csak gáz" persze persze gáz de forditott esetben amikor a nő a nem szül mert még nem érzi ugy és a fickó belekényszeriti ugyanezzel a szöveggel ha nem szülsz elhagylak? Egyik se jobb nem?

Valahogy mindig a fickó a hibás, olyat még nem olvastam hogy de tróger ez a nő mert szül/vagy épp nem szül gyereket....

2010. dec. 13. 16:12
 22/30 anonim ***** válasza:

én már olvastam ilyet nemrég, a nő volt a tróger, mert nem akart szülni. szóval van ilyen verzió is:D

de itt az ember tényleg gáz, ebben remélem kiegyezünk:)

szép napot nektek!

2010. dec. 13. 16:35
 23/30 anonim ***** válasza:

Majd írj vissza, hogy mit sikerült beszélned az anyósoddal!

Az élettársa tényleg egy him, nem dolgozik és fél, hogy elveszíti a szabad idejét. Nem is érdekli, hogy az élettársát, (az anyósodat) mi érdekli. Elbulizza a pénzt? Akar dolgozni vagy élvezi a szabadságot?

Az ikrek születésével ismét családba kerülne, ahol foglalkoznia kellene anyóssal és a gyerekekkel is, mellette dolgoznia.

Nagyon megbánná az anyósod, ha elvetetné.

2010. dec. 13. 18:21
 24/30 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk. Százaszsepi, bőgés érvek és ellenérvek röpködtek ezerrel.

Végül arra a dötésre jutott, hogy megvárja a 12hetes ultrahangot és ha a babák egészségesek, akkor megtartja őket.

Hihetetlenül megkönnyebbült.

A hímnek pedig ultimátumot adott: vagy vállalja a felelősséget, vagy elmegy, de örökre.

Még ittvan, de nagyon gondterheltnek látszik. Biztos ami biztos, kapott egy csomag szemeteszsákot, hogy abba pakolja a cuccait, ha meggondolta magát. De az ipsének nincs hova mennie, szerintem marad és elmegy dolgozni. Ez is az ultimátum része. négy hete van.

Anyós most 10 hetes terhes, nagyon szorítunk, hogy minden rendben menjen!

2010. dec. 14. 11:07
 25/30 anonim ***** válasza:
Örülök neki hogy megtartja a babákat!
2010. dec. 18. 15:18
 26/30 anonim ***** válasza:
Tök jó! És miből fogtok megélni ha a pasija lelép?
2010. dec. 18. 15:22
 27/30 anonim ***** válasza:
majd az állam eltartja,2 kicsi gyerek felnevelése egyedül,óriási felelősség,és szerintem 39 éves fejjel kicsit felelőtlenség is.Persze itt nagy mellénnyel mondja mindenki,hogy meg kell tartani,és én sem vagyok abortusz párti,de én is ennyi idős vagyok,és nekem is abba kell hagyni a fogamzásgátló szedését,van más módszer is a védekezésre,itt egy picit se néz ki úgy a helyzet,hogy mindenki akarta és örül ezeknek a gyerekeknek,a semmibe szülni 2 gyereket,viszont felelőtlenség,majd lesz valahogy?mondjátok,hát igen,végül is nem nektek kell majd felnevelni,etetni itatni,ruházni,és tanítani,ez még akkor is nehéz ha szép,egészséges családba érkezik a baba.tudom megy a lepontozás de nem baj.
2010. dec. 19. 08:20
 28/30 anonim ***** válasza:

utolsónak: Igen a kérdező is csak addig kardoskodott a pasi ellen mig a babákról van szó. Korábban is kérdeztem együtt laknak e miből fognak megélni, de a gyakorlati kérdésekről nem ir egy sort sem csak hogy a "hím" milyen bunkó, paraszt stb.

Csodaszép lesz két baba egy gyedes 39 éves nővel meg egy állástalan vagy 100.000 forintos keresettel...

2010. dec. 19. 09:25
 29/30 anonim ***** válasza:
az anyós embere eddig sem dolgozott, ezt a kérdező már leírta, tehát nehezebb nem lesz az ember nélkül, max könnyebb:D
2010. dec. 19. 17:46
 30/30 olivér80 ***** válasza:
Én férfi vagyok,és nincs felkiáltó jel utánam,csak véleményt mondanék.Öt picim van,a legkisebbek aprók,nagyon keveset voltam otthon,fogantatásuk és születésük pillanatában és nem is állt fényesen a kapcsolatunk,a munkám miatt,de mégsem vetette el a párom,mert ez ajándék Istentől.Sokan gyermeket szeretnének de nem lehet,aki meg kap,mert úgy kapja Istentől,nem akarja,ne mondja vissza senki ezt a csodás ajándékot senki,senki miatt,Fel kell áldozni magad azért hogy életet adhass,én is feláldoztam mindent,csak hogy megmaradhasson a családom,MERT A GYERMEK A MI GAZDAGSÁGUNK ÉS AZ IKREK AZ IGAZI CSODÁK.
2011. jan. 3. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!