Hogyan beszéljem le anyósomat élete legrosszabb döntéséről?
kár, h már viccelni sem lehet... v inkább szánalmas? mindegy is...
a véleményem akkor is az, h aki babára vágyik és teherbe is esik, az szülje meg.
Az a baj,hogy egy ilyen eset után,(függetlenül attól ha megtartja a gyerekeket,vagy nem) ez már alapból megmérgezte a kapcsolatot én szerintem... Ha nem tartja meg őket,hanem a párját választja,örökre ott marad benne az okozott seb.Ha megtartja őket,még az is lehet,hogy meggondolja magát a párja és rájön,hogy hibát követett el.
Én a gyereket választanám,az biztos.Mert aki ilyet követel a párjától,az azért szerintem elgondolkodtató,hogy egyáltalán szereti-e azt a nőt,hogy közte és a gyermeke(aki mellesleg a hímé is)közül kell választania...
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:33
nem tudtam hogy viccnek szántad bocs kicsit fáradt vagyok!
Visszatérve a kérdésre még mindig nem tudjuk hogy közösen vállalt dolog volt e a terhesség vagy csak anyósod egyedül eldöntötte hogy szül. Ebben az esetben ha a párja nem akarta a gyereket meg tudom érteni. Belekényszeriteni senkit sem lehet....
Nagyon sajnálom az anyósodat. De még fiatal, és ikreket vár! Hagyja az abortuszt!
A him-ről meg nem tudunk sok mindent, de gondolom, nem védekeztek, és nem gondoltak bele, hogy összejöhet a gyermek?
Én magam is ikrek vagyok, (lányok vagyunk) és hidd el, egyszerűen nagyon jó érzés, hogy vagyunk egymásnak.
Ami a legdurvább, hogy hallottam a hímet telefonálni a fürdőben(csúnya dolog hallgatózni, tudom) hogy a haverjának panaszkodik, hogy Vele mi lesz, meert a kisgyerekek esznek szarnak bömbölnek és neki ez nem kell, meg hogy neki akkor el kéne mennie dolgozni hogy eltarsa őket. Bizonyos dolgokat idéztem!!!
Azt tudom, hogy este mindenképpen beszélek vele,mert a pasi álltal hagyja magát érzelmileg zsarolni.
De eléggé last minute ez a terhesség.
Ami a vicces hogy az élettárs is mondogatta.
A gyógyszert meg az orvos nem írta fel többé, anyós azért ment, hogy spirált rakjanak fel neki. Rutinellenőrzésen tűntek fel a babák.
Az élettársa pedig tudott aról hogy anyós nem szed gyógyszert, de úgy volt vele, hogy úgysem lesz terhes.
Vitatkoztak is ezen, mert az élettárs a figyelmeztetés ellenére beledurrantott. Céloz, lő, talált!
Este jönnek haza anyósék a melóból, beszélni fogok vele, mert ez nem állapot. Most is a másik szobában herebáróskodik ez az ipse! Nagyon kiakaszt!
Mi tartjuk el, anyóssal együtt.
fél éve vesztette el a munkáját azóta a munkanélkülijét bulizza el. Kb 10ezret ad be havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!