Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan beszéljem le anyósomat...

Hogyan beszéljem le anyósomat élete legrosszabb döntéséről?

Figyelt kérdés
Anyósom mindíg is vágyott még egy gyerekre. Nemrég abbahagyta a fogamzásgátlót, és teherbe esett. Most 39 éves. Együtt élünk, és nagyon imádja a kisunokáját, de még mielőtt én terhes nem lettem is elmondta ezt a vágyát. Mikor hazajött a nőgyógyásztól rettenetesen boldog volt, nekem mondta el először, alig várta hogy az élettársa is hazaérjen. A hím (viselkedése uán nem érdemli meg a férfi megszólítást) kijelentette, hogyha anyós megtartja a gyerekeket (ikrek) akkor elhagyja. Anyós nagyon szomorú és komolyan fontolgatja az abortuszt, mert szereti ezt a hímet.
2010. dec. 13. 14:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

kár, h már viccelni sem lehet... v inkább szánalmas? mindegy is...

a véleményem akkor is az, h aki babára vágyik és teherbe is esik, az szülje meg.

2010. dec. 13. 14:33
 12/30 anonim ***** válasza:

Az a baj,hogy egy ilyen eset után,(függetlenül attól ha megtartja a gyerekeket,vagy nem) ez már alapból megmérgezte a kapcsolatot én szerintem... Ha nem tartja meg őket,hanem a párját választja,örökre ott marad benne az okozott seb.Ha megtartja őket,még az is lehet,hogy meggondolja magát a párja és rájön,hogy hibát követett el.

Én a gyereket választanám,az biztos.Mert aki ilyet követel a párjától,az azért szerintem elgondolkodtató,hogy egyáltalán szereti-e azt a nőt,hogy közte és a gyermeke(aki mellesleg a hímé is)közül kell választania...

2010. dec. 13. 14:36
 13/30 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:33

nem tudtam hogy viccnek szántad bocs kicsit fáradt vagyok!

Visszatérve a kérdésre még mindig nem tudjuk hogy közösen vállalt dolog volt e a terhesség vagy csak anyósod egyedül eldöntötte hogy szül. Ebben az esetben ha a párja nem akarta a gyereket meg tudom érteni. Belekényszeriteni senkit sem lehet....

2010. dec. 13. 14:41
 14/30 anonim ***** válasza:
persze, ebben igazad van, de kijelenteni, h elhagylak, hha megszülöd, megint csak gáz. nehéz dolog ez... ha az anyós áradozott arról, h akar még szülni, akkor elméletileg az apukának is tudnia kellett erről. meg hát igazándiból nekem fura, h vkinek gyereke lesz és erre így reagál. ezt a 16-20 éves fiúk szokták csinálni.
2010. dec. 13. 14:45
 15/30 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom az anyósodat. De még fiatal, és ikreket vár! Hagyja az abortuszt!

A him-ről meg nem tudunk sok mindent, de gondolom, nem védekeztek, és nem gondoltak bele, hogy összejöhet a gyermek?

Én magam is ikrek vagyok, (lányok vagyunk) és hidd el, egyszerűen nagyon jó érzés, hogy vagyunk egymásnak.

2010. dec. 13. 14:48
 16/30 A kérdező kommentje:

Ami a legdurvább, hogy hallottam a hímet telefonálni a fürdőben(csúnya dolog hallgatózni, tudom) hogy a haverjának panaszkodik, hogy Vele mi lesz, meert a kisgyerekek esznek szarnak bömbölnek és neki ez nem kell, meg hogy neki akkor el kéne mennie dolgozni hogy eltarsa őket. Bizonyos dolgokat idéztem!!!

Azt tudom, hogy este mindenképpen beszélek vele,mert a pasi álltal hagyja magát érzelmileg zsarolni.

De eléggé last minute ez a terhesség.

2010. dec. 13. 15:16
 17/30 A kérdező kommentje:

Ami a vicces hogy az élettárs is mondogatta.

A gyógyszert meg az orvos nem írta fel többé, anyós azért ment, hogy spirált rakjanak fel neki. Rutinellenőrzésen tűntek fel a babák.

Az élettársa pedig tudott aról hogy anyós nem szed gyógyszert, de úgy volt vele, hogy úgysem lesz terhes.

Vitatkoztak is ezen, mert az élettárs a figyelmeztetés ellenére beledurrantott. Céloz, lő, talált!

Este jönnek haza anyósék a melóból, beszélni fogok vele, mert ez nem állapot. Most is a másik szobában herebáróskodik ez az ipse! Nagyon kiakaszt!

2010. dec. 13. 15:34
 18/30 anonim ***** válasza:
miért,nem dolgozik?akkor miből él?anyós tartja el?
2010. dec. 13. 15:54
 19/30 A kérdező kommentje:

Mi tartjuk el, anyóssal együtt.

fél éve vesztette el a munkáját azóta a munkanélkülijét bulizza el. Kb 10ezret ad be havonta.

2010. dec. 13. 16:04
 20/30 anonim ***** válasza:
Akkor nem csodálom ha ki van akadva az ikrek miatt. Ahhoz azért pénz kell, két babához főleg. Na és miből? És ha anyósod dolgozik de ha gyeden lesz miből éltek meg? együtt laktok ugy látom. És a Te férjed? Akkor egyedül Ő fog dollgozni? Egyébként meg megvan a véleményem a fickóról de akkor sem kéne beleavatkoznod a dologba ez az Ő ügyük. Se rá se le nem beszélném az anyóst. A férjed ehhez mit szól?
2010. dec. 13. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!