Mi a legrosszabb a tavazban?
Ezt kérdeztem 2,5 éve kislányomtól.A válasz:Nem látod esik eső?Igy nem szabad kimenni mert megázok..
Tüdéri volt és egyet is értek vele.Tényleg ez a legrosszabb a tavaszban.Mindig esik az esö.
Én ezért nem szeretem se a tavaszt, se az őszt. Nincs egyértelmű időjárás, se hideg, se meleg, mindig fúj a szél, és esik az eső, néha meg süt a nap ezerrel. Ilyenkor egy perc alatt megfáznak az emberek.
Télen és nyáron legalább egyértelmű az idő: döghideg van és dögmeleg van.
Amúgy szép a tavasz, minden zöld lesz, stb, de én mégse szeretem....
Hogy nem örökké tart! :-)
Viccen kívül én pont ezt a szeszélyességét imádom, hol isteni meleg van, hol esővízzel telt árokban pancsolunk a lányommal, gumicsizmában, esőruhában... Gyönyörűek a tavaszi virágok, a virágba borult fák, a friss hajtások, kisodródó apró levelek...
Ez a kedvenc évszakom!
Örüljetek, hogy végre a tavasz van, szép zöld minden, lehet menni kirándulni, biciklizni, ki szabadba.
Este sincs már anyirahideg olyan tavaszillat van.
Én örülök ha esik, nem kell locsolni, az esővíz, jobb mint a klóros viz, szép zöld is a fű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!